Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alvóka babáknak

Könnyebben megnyugszik a babád, ha van alvókája, mert morzsolgathatja, magához szoríthatja. A legtöbb babának szüksége van arra, hogy matasson, ahhoz hogy megnyugodjon, főként ha nem használtok cumit. Ezért az alvóka segíthet az alvászavarok megoldásában is. Gondoskodjatok róla szeretettel. smiley

Rendezés:

alvóka babáknak

 

Alvóka, a megnyugtatás és elalvás eszköze

 

A kisbabák altatása sohasem egyszerű, sőt az egyik legkritikusabb pont a családok életében, legyen szó akár az esti elalvásról, akár a nappali szundításról.

A kisbabák átlalában az elalvás során egy biztos pontot keresnek, amelyet megfoghatnak, megszoríthatnak vagy hozzábújhatnak, mert ez megnyugtatja őket.

Azonban nem lehetsz ott minden pillanatban és az alvás teljes ideje alatt gyermekeddel, így ez az alvóka nagy segítség lesz számotokra, hiszen pont ezt a biztos érzést adja vissza babád számára!

 

Ha a babád megnyugtatásáról van szó, az első mindig a cicizés, és ezt követi a legtöbb családban az alvóka vagy más néven szundikendő, sokszor a cici helyettesítője, sőt később a leszoktatás egyik eszköze is lehet!

 

Ez a puha baba alvóka gyermeked kedvence lesz akkor is ha a külön alvásra szoktatjátok át a gyermeked. A nyuszis vagy a pipis alvókát morzsolgatva kisbabád levezeti a feszültséget, kevésbé érzi a hiányodat. Nem érzi magát egyedül, így könnyebben fog majd elaludni.

Javasoljuk, hogy az első használat előtt szorítsd jól magadhoz, dörzsöld a mellkasodhoz, hogy gyermeked amikor magához szorítja majd, érezze rajta "Anya" illatát! Ennél jobb megnyugtató illatot elképzelni sem tudunk számára!

 

 

Az alvóka formája

 

Az alvókánál fontos, hogy ne legyen túl nagy, a baba át tudja azt ölelni, magához tudja szorítani. Legyen a babakézbe illő. Az alvókák pontosan ilyenek, a láb részt könnyen átkarolhatja gyermeked.

Ha már beléptek a totyogó korba, a kis méret azért is fontos, hogy babád mindenhová magával tudja vinni önállóan, mindig vele lehessen. Belefér bármilyen hátizsákba, kézitáskába. De akár ha később gyermekednek lesz saját kis hátizsákja, abban is magával viheti ezt az alvós babajátékot.

 

 

Az alvóka anyaga

 

A nyuszi és a pipi is,  mesésen puha pamut minky vagy velvet anyagból készülnek, melynek selymes és kellemes érzés a tapintása, morzsolgatása

A pamut anyag könnyen mosható, melyre szükség is lesz, hiszen az állandó használat, morzsolgatás, rágcsálás miatt gyorsan be fog koszolódni.

A varrások extra erősek, hogy babád nyugodtan ráncigálja, húzogassa, dörzsölgesse a testét és a füleket, ezzel megnyugtatva magát.

Kizárólag bevizsgált, prémium minőségű anyagokból készült, a töltetet is beleértve, ezért teljesen biztonságos a használata pici babáknak is.

 

 

Alvóka mosása

 

Javasoljuk, hogy a szundikendőt kímélő programmal mosd, hogy sokáig megtartsa puhaságát.

Tipp : Érdemes beszerezni egyből 2 darabot, ugyanis ha elveszik, addig a sírás nem marad el, míg elő nem kerül az eredeti vagy egy pontosan megegyező!  :)

A La Millou alvókákkal garantáljuk a legjobb minőséget, és azt hogy babád nagy kedvence lesz! Akár magatoknak lesz, akár másnak szánod, ideális ajándék!

 

La Millou nyuszi alvóka babáknak