Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baba fürdőlepedő

Baba fürdőlepedő

Kiváló minőségű vastag és bolyhos bambusz frottírból készült baba fürdőlepedő bájos nyuszifülekkel. Az esti fürdetés elmaradhatatlan kelléke ez a törölköző, de a medencénél vagy a vízparton is jó hasznát veszitek, mert melegen tartja gyermekedet.

Baba fürdőlepedő, ami kifogó is egyben!

Az általunk forgalmazott baba fürdőlepedő kifogó is egyben, melynek lényege, hogy fürdetés után a babád egész testét be tudd bugyolálni vele. A kapucnis törölköző felső részére egy kis háromszög kapucni van varrva, hogy a baba fejére rá tudd tenni. Így nem fázik a gyermek feje, és könnyebb is törölgetni, mivel nem tud leesni. A kapucnis részre varrt kis nyuszi fülecskék pedig igazán vidámmá teszik a törölközőt.

Fürdőlepedő HASZNÁLATA

A baba fürdőlepedő biztosítja a gyors, dörzsölésmentes száradást, a jóleső meleget és ráadásul még hihetetlenül puha is. A bambusz anyag rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkezik, gyorsan felszívja a vizet a baba testéről, ezáltal neked is biztonságot nyújt, mert a baba nem tud kicsúszni a kezedből. 

Javasoljuk legalább 2 darab kapucnis fürdőlepedő beszerzését, mert az egyik mindig mosásban lesz.

Baba áttörlés a fürdőlepedővel

A fürdetés végén óvatosan emeljük ki a vízből, különben megijed és sírni fog. A fürdetés után a babát a pólyázó asztalon gyorsan és alaposan töröljük szárazra. Ne dörzsöljük, inkább itassuk fel a vizet a bőréről. Vigyázzunk, hogy a bőr ne tudjon kipállani, minden apró redőt, hajlatot alaposan töröljünk szárazra. Hintőport ne használjunk, a hajlatokban becsomósodhat és kiszárítja a baba bőrét.