Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Biscuit Muszlin Babakelengye

biscuit babakelengye keksz mintával

Végre egy babakelengye kollekció a minimalizmus és az egyszerűség kedvelőinek! Szupertrendi, modern színekben, amik biztosan jól fognak mutatni egy letisztult, skandináv stílusú babaszobában. A selymesen puha muszlin és prémium minőségű pamut anyagokból készült babaágyneműk és kiegészítők különösen gyengédek a baba finom bőréhez.

Rendezés:

mustár sárga muszlin babaágynemű

kék színű muszlin pamut babaágynemű szett

Biscuit babakelengye

Gyönyörű egyszínű darabok alkotják ennek a babakelengye kollekciónak a részeit. Muszlinból, egy teljesen új anyagból készülnek ezek a prémium minőségű termékek, pamuttal kombinálva. 

Ha az egyszerűség és a minimalizmus híve vagy, akkor megtaláltad a tökéletes babaágynemű kollekciót!

A babakelengye részeként a következő alapdarabokat találod meg:

Szundikendő

Kedves nyuszis alvókendő, ami gyermeked első alvós baba játéka lehet. Ez a pihe-puha muszlinból készült szundikendő nyuszi formájú: kisbabád imádni fogja a fülét és a lábait morzsolgatni.

Babaágynemű szett

Keksz mintázatú puha, légies, de mégis meleg babágynemű szett, ami egy 70x95 cm-es baba takaróból és egy 35x45 cm-es baba párnából áll, amit vidám bojtok díszítenek a párna sarkainál. Mindkettő egybe van varrva a töltettel, ezért külön babaágynemű huzatra nem lesz szükséged.

Ovis ágynemű szett

Keksz mintázatú óvodás ágynemű szett, ami egy nagyobb méretű takaróból és egy párnából áll. Selymesen puha muszlin és prémium pamut anyagok felhasználásával készült minomalista, egyszínű ágynemű.

Felnőtt ágynemű szett

Felnőtt ágynemű szett modern színekben, ami méretben megfelelő lesz egy tinédzser korú gyermeknek, de garantáljuk, hogy te is szeretnél majd egy ilyet, amint megtapogatod. Minimalista designjának köszönhetően egy felnőtt hálószobába éppúgy beleillik, ahogy egy gyerekszobába is.

Pelenka

Pihe-puha muszlin anyagból készült textil pelenka, ami minden kisbabás háztartás kötelező alapdarabja. Hogy mire használhatod? A csecsemő feje alá kispárna helyett, és hogy védd a matracot és a lepedőt a foltoktól. Büfiztetéshez a válladra. A babát betakarni vele. Ha idegen helyen szeretnéd bepelenkázni a babádat, akkor a pelenkázó alátétre teheted, hogy higienikus környezetet teremts.

Babatextil keresés