Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bambusz-pamut takaró

Bambusz pamut takaró - kiváló választás minden baba számára a meleg napokon.

A bambusz anyagnak köszönhetően a meleg idő nem viseli meg annyira a kisbabádat, gyermeked nem ébred izzadtan, a bambusz/pamut kiváló tulajdonságának köszönhetően könnyedén elvezeti a felgyülemlett nedvességet és babádnak könnyedebb alvást biztosít.  Hihetetlenül puha baba takaróink nagyon kellemes érzést keltenek babád bőrén, nagyon jól szellőznek és emellett csodaszépek is. 

Rendezés:

Bambusz baba takaró 

Bambusz pamut takaró tulajdonságai

Bambusz pamut takaróink puhák, légiesen könnyűek, nagyon kényelmes viselet babád számára. Légáteresztő és nedvszívó képessége többszöröse mint a sima pamut takarónak. Antibakteriális tulajdonságának köszönhetően a felületén nem képesek megmaradni a kórokozók, így garantáltan távol tartja a káros és a kellemetlen szagokat okozó baktériumoktól.

Bambusz pamut takarót válassz, ha fontos a környezet védelme

Amennyiben te is a tudatos vásárlók közé tartozol, akinek egyszerre fontos a gyermeked és a Föld egészsége, biztosan szem előtt tartod a következőket : 

- környezetvédelem

- babád egészsége

- vegyszermentes anyagok használata

- állatok védelme

Bambusz takaróink teljesítik az összes fent felsorolt kritériumot, mert 100%-ig lebomló anyagból készülnek, így nem szennyezik a környezetet, antibakteriális jellegének köszönhetően maximálisan szolgálja gyermeked védelmét.

Bambusz pamut babatakaró - egyéb funkciók

Ha épp sétálni vagy kirándulni van kedvetek, babapléd funkciót is kiválóan betölt ez a nagyszerű vékony babatakaró. Csak dobd be a hordozó alá vagy a mózesbe és már indulhattok is.

Ha gyermeked már nagyobb (2-3 éves) és nyaraltok, strandoltok, a bambusz UV szűrő hatásának köszönhetően gyerektakaró szerepben is tökéletes. Csak dobd a vállára vagy a hátára és máris megóvtad a leégés kockázatától.

A MEMI takarót ízléses ÖKO-textil zsákban csomagolva küldjük számotokra.

A legnagyobb kánikulában csak a Bambusz baba takartó, mert babád csakis a legjobbat érdemli! 

Válaszd ki babádnak a legszebb mintát és tedd könnyűvé álmát mint amilyen könnyűek ezek a csodaszép bambusz takarók:)

 

Babatextil keresés