Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hálózsák

baba hálózsák

Gyermeked sokszor felkel éjjelente, mert kitakarózik? Itt a megoldás! Kényelmes és szellős, ugyanakkor kellően meleg baba hálózsákok két méretben. Méretet a termékoldalon tudsz választani, hosszabb ismertető az oldal alján.

Rendezés:

Baba hálózsák - a békés álmok hozója - 2 méretben érhető el 

Ennek a babatextilnek a használatát érdemes mielőbb bevezetni, hogy a baba megszokja a hálózsákot, mert a későbbiekben biztosra veheted, hogy nagy segítség lesz az esti altatásban. Nem csak azért remek találmány, mert az éjszaka sokat forgolódó gyerekről nem csúszik le úgy, mint ahogy a takaró tenné, hanem azért is, mert a mozgások fejlődése (felülés/felállás) idején sokat segít az elalvásban. 

Hálózsák babáknak - Előnyei

Ez a bébi hálózsák a lábfejet is fedi és melegíti. Oldalt és alul ki lehet egybe nyitni, így akkor is könnyű beletenni / kivenni a babát, ha éppen alszik. Nem egy nappali ruhához hasonlít, hanem épp az alváshoz szükséges funkciókat látja el. A csecsemő hálózsák használatát érdemes mielőbb bevezetni, hogy a baba megszokja, mert a későbbiekben nagy segítség lesz, biztosra veheted.

Ha gyermeked kinővi már a pólyás időszakot, gyorsan elkezd mocorogni, mászni az ágyban akár álmában is és pillanatok alatt lekerül róla a takartó. Ekkor pedig felébred és sírással fogja jelezni, hogy takarja vissza valaki. Mondanom se kell, milyen az, ha emiatt fél óránként kell majd felkelned betakarni és visszaaltatni a babát.

Baba hálózsák méretezése

Az "S" méretű bébi hálózsák babáknak kb, 9 hónapos korig lesz megfelelő.

Javasoljuk, hogy picivel nagyobb hálózsákot vegyél, hogy tudjon benne mozogni a pici, (a méretek a leírásban megtalálhatóak), főleg 6 hónapos kor után amikor már átfordul és vissza. Ha a hálózsák nagyobb mint a baba, akkor szabadon mozoghat benne a kis lába, így nem zavarja a mozgásban, nem ébred fel, hogy fordulna, de nem tud. 

9 hónap felett tehát inkább az "M" méretet javasoljuk. Véleményünk szerint  baba hálozsákban mérettől függően 2 éves korig lehet altatni benne a gyermeket, de lehet még utána is.

Baba hálózsák - Forma/alak

Bébi hálózsákjaink csepp formájú babatextilek, mert ebben a kis lábait összeérintheti és nem lesz neki furcsa, hogy "nadrágban" alszik, mint a lábas hálózsákokban. Van aki felnőtt korában sem tudja elviselni a pizsama nadrágot, gondolj csak bele akkor az ő helyzetébe :) A belebújást zipzárok és pántok segítik. Termékeinket körben nyithatod, így azt a részt tudod szabaddá tenni, amelyiket épp szeretnéd és közben nem fázik meg a lába.

Baba hálózsákok téli időszakra is

Szeretnénk külön kitérni arra is hogy a bébi hálózsák téli időszakra különösen jó megoldás. Ekkor még nagyobb fontossággal bír, hogy gyermeked ne tudjon éjszaka kitakarózni, hogy elkerüljétek nemcsak a felébredés, hanem a megfázás veszélyét is. A téli baba halozsák tehát kifejezetten ajánlott, mert nyugodt lehetsz hogy babád kellően meleg környezetben, biztonságban töltheti az éjszakát, nem kell aggódnod a meghűlés veszélyétől, termékekeink kellően melegek, hogy egy hűvösebb szobában is megfelelően tartsák a hőt a gyermeked teste körül.

Baba hálózsák mosása

Baba hálózsákjaink kivétel nélkül moshatóak mosógépben, 30 fokos hőmérsékleten.

Reméljük tudtunk segíteni a benned felmerülő kérdések megválaszolásában, jó nézelődést kívánunk !