Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hálózsák

baba hálózsák

Gyermeked sokszor felkel éjjelente, mert kitakarózik? Itt a megoldás! Kényelmes és szellős, ugyanakkor kellően meleg baba hálózsákok két méretben. Méretet a termékoldalon tudsz választani, hosszabb ismertető az oldal alján.

Rendezés:

Still Alive tipegő hálózsák

Előrendelhető
33.990 Ft

On the Road baba hálózsák "S"

Előrendelhető
24.990 Ft

Boho Coco baba hálózsák "S"

Előrendelhető
24.990 Ft

Farmland tipegő hálózsák

Előrendelhető
33.990 Ft

Prince tipegő hálózsák

Előrendelhető
33.990 Ft

Princess baba hálózsák "M"

Előrendelhető
27.490 Ft

Still Alive baba hálózsák "M"

Előrendelhető
27.490 Ft

Farmland baba hálózsák "S"

Előrendelhető
24.990 Ft

Still Alive baba hálózsák "S"

Előrendelhető
24.990 Ft

Prince baba hálózsák "S"

Előrendelhető
24.990 Ft

Princess baba hálózsák "S"

Előrendelhető
24.990 Ft

Boho Coco baba hálózsák "M"

Előrendelhető
27.490 Ft

Farmland baba hálózsák "M"

Előrendelhető
27.490 Ft

Prince baba hálózsák "M"

Előrendelhető
27.490 Ft

Baba hálózsák - a békés álmok hozója - 2 méretben érhető el 

Ennek a babatextilnek a használatát érdemes mielőbb bevezetni, hogy a baba megszokja a hálózsákot, mert a későbbiekben biztosra veheted, hogy nagy segítség lesz az esti altatásban. Nem csak azért remek találmány, mert az éjszaka sokat forgolódó gyerekről nem csúszik le úgy, mint ahogy a takaró tenné, hanem azért is, mert a mozgások fejlődése (felülés/felállás) idején sokat segít az elalvásban. 

Hálózsák babáknak - Előnyei

Ez a bébi hálózsák a lábfejet is fedi és melegíti. Oldalt és alul ki lehet egybe nyitni, így akkor is könnyű beletenni / kivenni a babát, ha éppen alszik. Nem egy nappali ruhához hasonlít, hanem épp az alváshoz szükséges funkciókat látja el. A csecsemő hálózsák használatát érdemes mielőbb bevezetni, hogy a baba megszokja, mert a későbbiekben nagy segítség lesz, biztosra veheted.

Ha gyermeked kinővi már a pólyás időszakot, gyorsan elkezd mocorogni, mászni az ágyban akár álmában is és pillanatok alatt lekerül róla a takartó. Ekkor pedig felébred és sírással fogja jelezni, hogy takarja vissza valaki. Mondanom se kell, milyen az, ha emiatt fél óránként kell majd felkelned betakarni és visszaaltatni a babát.

Baba hálózsák méretezése

Az "S" méretű bébi hálózsák babáknak kb, 9 hónapos korig lesz megfelelő.

Javasoljuk, hogy picivel nagyobb hálózsákot vegyél, hogy tudjon benne mozogni a pici, (a méretek a leírásban megtalálhatóak), főleg 6 hónapos kor után amikor már átfordul és vissza. Ha a hálózsák nagyobb mint a baba, akkor szabadon mozoghat benne a kis lába, így nem zavarja a mozgásban, nem ébred fel, hogy fordulna, de nem tud. 

9 hónap felett tehát inkább az "M" méretet javasoljuk. Véleményünk szerint  baba hálozsákban mérettől függően 2 éves korig lehet altatni benne a gyermeket, de lehet még utána is.

Baba hálózsák - Forma/alak

Bébi hálózsákjaink csepp formájú babatextilek, mert ebben a kis lábait összeérintheti és nem lesz neki furcsa, hogy "nadrágban" alszik, mint a lábas hálózsákokban. Van aki felnőtt korában sem tudja elviselni a pizsama nadrágot, gondolj csak bele akkor az ő helyzetébe :) A belebújást zipzárok és pántok segítik. Termékeinket körben nyithatod, így azt a részt tudod szabaddá tenni, amelyiket épp szeretnéd és közben nem fázik meg a lába.

Baba hálózsákok téli időszakra is

Szeretnénk külön kitérni arra is hogy a bébi hálózsák téli időszakra különösen jó megoldás. Ekkor még nagyobb fontossággal bír, hogy gyermeked ne tudjon éjszaka kitakarózni, hogy elkerüljétek nemcsak a felébredés, hanem a megfázás veszélyét is. A téli baba halozsák tehát kifejezetten ajánlott, mert nyugodt lehetsz hogy babád kellően meleg környezetben, biztonságban töltheti az éjszakát, nem kell aggódnod a meghűlés veszélyétől, termékekeink kellően melegek, hogy egy hűvösebb szobában is megfelelően tartsák a hőt a gyermeked teste körül.

Baba hálózsák mosása

Baba hálózsákjaink kivétel nélkül moshatóak mosógépben, 30 fokos hőmérsékleten.

Reméljük tudtunk segíteni a benned felmerülő kérdések megválaszolásában, jó nézelődést kívánunk !