Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Párnák otthonra

Minden, ami párna: kispárna, nagypárna, lapos párna, állatian vicces párna, pamut párna, velvet párna, minkys párna, bambusz párna...
Rendezés:

White Magic Röfi baba párna

Előrendelhető
7.690 Ft

Magic Owl Röfi baba párna

Előrendelhető
7.690 Ft

Sleepy Owls Röfi baba párna

Előrendelhető
7.690 Ft

On the Road Röfi baba párna

Előrendelhető
7.690 Ft

A takarók mellett a baba párnák is szerves részét képezik a babakelengyének. Többféle méretből és vastagságból választhatsz, így párnáink csecsemőkortól egészen felnőttkorig biztonsággal elkísérnek majd benneteket.

Baba párna mikortól szükséges

Az újszülöttnek még nincs szüksége párnára; az első időkben egy összehajtogatott pelenka is elegendő, ami arra jó, hogy az ágyneműt kímélje. Így nem kell majd minden nap lepedőt mosnod az esetleg tejfoltok miatt. Ha szeretnél párnát, akkor mindenképp egy nagyon lapos darabbal kezdj, mert a baba gerincének szüksége van a teljesen egyenes fekvő felületre. Én azt javaslom, hogy kb. fél éves kortól meg lehet próbálkozni egy lapos kispárnával, de akár két éves korig is aludhat a gyermek párna nélkül. 

A baba első párnája 

Első kispárnának mindenképpen a Röfi párnát javasoljuk, mind mérete, mind lapossága és formatervezése miatt is. Ez egy malacka formájú lapos párna, aminek a farkincája és a fülei puha minky vagy velvet anyagból készülnek, míg a malac teste ÖKO-tex minösítésű színes pamutból. Ez a párna annyira lapos, hogy csak egy minimális töltettel rendelkezik. Gyűrhető, nyúzható, és a babád gerincének fejlődésére nincs káros hatással. Egyrészt az állat forma tetszeni fog gyermekednek, másrészt a bársonyosan puha kunkorodó farkinca és a fülek arra csábítják majd gyermekedet, hogy azt ölelgesse, huzogassa, nyunyorgassa. Hogy miért jó ez? A gyermekeknek szükségük van valamilyen mozgásra a feszültség levezetésében; ők így nyugszanak meg elalvás előtt. Van amelyik baba a lábát emelgeti, vagy üti a matracnak, van aki a kezével kalimpál, fogdos, gyűr valamit. Ezzel a párnával könnyebben fog majd tudni elaludni.

Baba párna mérete

Memi bambusz kispárna 25x35 cm

Röfi baba párna 30x45 cm

Lapos párna óvodásoknak és nagyobbaknak 40x60 cm

Velvet nagy párna 40x50 cm

Baba párna és paplan

Természetesen minden itt található párnához megtalálod a színben és/vagy mintában illő takarót is. Ahogy a párnákból, úgy a takarókból is több különböző méretet kínálunk, hogy az egész család 0-120 éves korig megtalálja a neki megfelelőt. Nemcsak baba takarókat, hanem ovis takarókat és serdülő/felnőtt takarókat is találsz nálunk. Egytől egyig prémium kivitelben, hihetelenül puha anyagokból és elképesztően szép és különleges mintázattal. Meglátod, hogy felnőttként sem tudsz majd ezeknek a kivételes mintáknak ellenállni, amelyeknek mindegyike levédett, designer darab. Tehát ez azt is jelenti, hogy ezeket a mintákat máshol, más gyártónál, vagy a sarki méteráru boltban nem fogod megtalálni.

Baba párnahuzat kell-e

Felejtsd el a párnahuzatot! Mi a 100%-ig tiszta babaágyneműben hiszünk, ezért minden nálunk kapható párna és takaró is egybe van varrva a töltettel. A töltet nem mozdul el, garantáltan nem lesz a huzat egyik sarkában összegömbölyödve. Továbbá sokkal higienikusabb is, ha az egész baba ágyneműt kimosod, nemcsak a huzatot. Márpedig a pici babáknak patyolattiszta ágyneműre van szükségük. Ráadásul, ha gyermeked valamilyen allergiában szenved, akkor elengedhetetlen az alapos tisztítás minden egyes mosásnál, és ez nem korlátozódhat csak a huzatra.

Baba párnatöltet

Minden párnánk töltete antiallergén, lélegző szilikon golyókból áll, ami rugalmassá és puhává teszi a párnát. Garantáljuk, hogy a töltet a mosások során nem esik és nem csomósodik össze.

Kispárnák mosása és vasalása

Párnáinkat 30 fokon mosógépben kímélő programmal nyugodtan kimoshatod, maximum 800-as centrifuga fokozatot használva.

Ha szükségesenek érzed max. 110 fokon vasald ki, de csak a pamut vagy bambusz részeket.