Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pólya

baba pólya

Klasszikus pólya egyáltalán nem hagyományos kivitelezésben. A szépséges, nagy szalaggal úgy kötöd meg a pólyát, ahogy csak szeretnéd. Óvd csecsemődet az első pillanattól kezdve ezzel a csodás baba textillel.

Hosszabb leírás a termékek alatt

Rendezés:

Pólya egyáltalán nem hagyományos kivitelezésben.

Egy kisbaba születése a legcsodálatosabb dolog a világon, mégis a babád számára egy hatalmas megpróbáltatás, stesszhelyzet. Születéskor elhagyja az anyaméhet, az eddig megszokott, szűk, de mégis meleg és kellemes otthonát. A kinti világban ugyanezt az érzést keresi azonnal, amit egy finom, puha baba pólya tud számára megadni.

A baba pólya használata és előnyei

Kivételes előnye, hogy ebbe a babatextilbe tekert baba hamarabb megnyugszik ,mert az anyaméh kellemes emlékét idézi fel benne. Maga a helyzet, hogy szorosan bepólyázzuk a babát, bizonyosan kellemes érzést fog kiváltani benne. Kutatások igazolják, hogy a babapólyában lévő babák nyugodtabbak, gyorsabban alszanak el és alvásuk is pihentetőbb.

Nem szabad megfeledkeznünk a Moro reflexről sem, amikor is a babákat saját kéz- és lábmozgásuk ébreszti fel.  Mondanunk sem kell, hogy a becsomagolt babánál ez jóval kevésbé fordulhat elő.

A baba pólya és a pólyázás véleményünk szerint reneszánszát éli, Európa nyugati felén is millióan használják és ajánlják a kórházban már az első napoktól kezdve. 

Első gyermekes szülőknél további nagy előny, hogy merevségéből adódóan nagy segítséget nyújt abban, hogyan fogjuk meg gyermekünket, nyugodtan odaadhatjuk az apukáknak, nagyszülőknek vagy a testvéreknek.

Összefoglalásul tehát a baba pólya:

- megkönnyíti a szoptatást

- biztonságosabban lehet az újszülöttet tartani benne

- nyugodtabb, hosszabb alvást biztosít

-  segít megnyugtatni a hasfájós babákat

- biztonságérzetet ad a babának, kellemes, meleg, nyugodt hely számára

- a szülésznők és a védőnők is ajánlják

- kiválóan tartja az újszülött fejét, nyakát, csökkenti a bölcsőhalál kockázatát

Ennyi érv mellett, reméljük sikerült meggyőznünk téged arról, hogy ez a termék alapdarab a babaszobában. Neked már csak a legszebb mintát kell kiválasztanod :)

A hagyományos újszülött pólya mérete 75 x 75 cm, amely tökéletes méret az újszülöttek számára. Ha már kinőttétek első takarónak vagy akár játszószőnyegnek is kiváló lehet majd

Ha további információkat szeretnél megtudni a klasszikus pólya használatáról, előnyeiről, keresd fel a blogbejegyzéseinket