Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pólya

baba pólya

Klasszikus pólya egyáltalán nem hagyományos kivitelezésben. A szépséges, nagy szalaggal úgy kötöd meg a pólyát, ahogy csak szeretnéd. Óvd csecsemődet az első pillanattól kezdve ezzel a csodás baba textillel.

Hosszabb leírás a termékek alatt

Rendezés:

Papagayo baba pólya

Raktáron
21.990 Ft 17.590 Ft

Wild Blossom baba pólya

Raktáron
21.990 Ft

Route 66 Colour baba pólya

Szállítás alatt
21.990 Ft

Boho Coco baba pólya

Előrendelhető
21.990 Ft

On the Road baba pólya

Raktáron
21.990 Ft

Princess baba pólya

Előrendelhető
21.990 Ft

Boho Palms Light baba pólya

Előrendelhető
21.990 Ft

Still Alive baba pólya

Előrendelhető
21.990 Ft

Farmland baba pólya

Előrendelhető
21.990 Ft

Prince baba pólya

Előrendelhető
21.990 Ft

Pólya egyáltalán nem hagyományos kivitelezésben.

Egy kisbaba születése a legcsodálatosabb dolog a világon, mégis a babád számára egy hatalmas megpróbáltatás, stesszhelyzet. Születéskor elhagyja az anyaméhet, az eddig megszokott, szűk, de mégis meleg és kellemes otthonát. A kinti világban ugyanezt az érzést keresi azonnal, amit egy finom, puha baba pólya tud számára megadni.

A baba pólya használata és előnyei

Kivételes előnye, hogy ebbe a babatextilbe tekert baba hamarabb megnyugszik ,mert az anyaméh kellemes emlékét idézi fel benne. Maga a helyzet, hogy szorosan bepólyázzuk a babát, bizonyosan kellemes érzést fog kiváltani benne. Kutatások igazolják, hogy a babapólyában lévő babák nyugodtabbak, gyorsabban alszanak el és alvásuk is pihentetőbb.

Nem szabad megfeledkeznünk a Moro reflexről sem, amikor is a babákat saját kéz- és lábmozgásuk ébreszti fel.  Mondanunk sem kell, hogy a becsomagolt babánál ez jóval kevésbé fordulhat elő.

A baba pólya és a pólyázás véleményünk szerint reneszánszát éli, Európa nyugati felén is millióan használják és ajánlják a kórházban már az első napoktól kezdve. 

Első gyermekes szülőknél további nagy előny, hogy merevségéből adódóan nagy segítséget nyújt abban, hogyan fogjuk meg gyermekünket, nyugodtan odaadhatjuk az apukáknak, nagyszülőknek vagy a testvéreknek.

Összefoglalásul tehát a baba pólya:

- megkönnyíti a szoptatást

- biztonságosabban lehet az újszülöttet tartani benne

- nyugodtabb, hosszabb alvást biztosít

-  segít megnyugtatni a hasfájós babákat

- biztonságérzetet ad a babának, kellemes, meleg, nyugodt hely számára

- a szülésznők és a védőnők is ajánlják

- kiválóan tartja az újszülött fejét, nyakát, csökkenti a bölcsőhalál kockázatát

Ennyi érv mellett, reméljük sikerült meggyőznünk téged arról, hogy ez a termék alapdarab a babaszobában. Neked már csak a legszebb mintát kell kiválasztanod :)

A hagyományos újszülött pólya mérete 75 x 75 cm, amely tökéletes méret az újszülöttek számára. Ha már kinőttétek első takarónak vagy akár játszószőnyegnek is kiváló lehet majd

Ha további információkat szeretnél megtudni a klasszikus pólya használatáról, előnyeiről, keresd fel a blogbejegyzéseinket