Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

fodros babafészek

Prémium minőségű fodros babafészkek letisztult pasztell színekben. Két szín harmonikus kombinációjával készülnek ezek a minőségi fészkek, waffel rácsmintás fodorral. Kényelmes és biztonságos, amiben babád mindig otthon érzi majd magát, bármerre is jártok!

Ha megvan a kiszemelt szín és minta, csak kattints a képre, majd a kosár ikonra kattintva kezd meg a biztonságos rendelést, hogy a tőlünk telhető leggyorsabb sebességgel el tudjuk hozzád juttatni a babafészket !

Rendezés:

Fodros babafészek éjjel és nappal

Ebben a kézzel készült babafészekben gyermeked nemcsak alhat, de játszhat is. Használhatjátok éjjel és nappal.

A kisbabád veled lehet bárhol: munka közben, a kanapén pihenve, a fürdőben vagy akár kint a szabadban is, hiszen a babafészekben biztonságban van köszönhetően a megfelelő puhaságú és légáteresztő matracnak és széleknek.

 

A fodros babafészek előnyei

Kiválthatod vele az utazóágyat, játszószőnyeget és rácsvédőt is

 

Ha a saját kiságyában alszik gyermeked, akkor altasd babfészekben: ezzel leszűkítve számára a teret. Így biztonságban érezheti magát; hasonlóan mint az anyaméhben. 

A fészek alakja és a szélei segítenek abban, hogy az újszülött baba ne ébredjen fel az moro reflex esetén (önkéntelen kéz- és lábmozgás). Remek szolgálatot fog tenni akkor is, ha elutaztok. Nem kell hordozható ágyat magatokkal vinni, elég csak a babafészket. Kisbabád a számára ismerős saját helyén lesz, és nem okoz majd gondot az altatás. 

 

A fészek alul zsinórral van összekötve. Később ki is oldható teljesen a lábrész, így a gyermeked a fészekben maradhat, de a mozgásban mégsem lesz akadályozva. Valamint így nappal játszószőnyegként is funkcionálhat nagyobb babáknál.

Garantáljuk, hogy az első hónapokban ez lesz a legjobban kihasznált darab a babakelengyéből!

 

Biztonságos babafészek

A fészek pereme védelmet nyújt a bölcsőben vagy a kiságyban, megakadályozva, hogy a gyermeked beüsse a fejét vagy a lábát a kemény anyagba.

Ha veletek alszik a baba, akkor is javasolt babafészket használni. Megóvhatod a csecsemőt attól, hogy véletlenül ráfeküdjetek, vagy a fulladástól, amit a takaró okozhat. Tedd be magatok közé a babafészket, vagy ha a fal mellett van az ágyatok, akkor a belső részre.

 

Ha vendégek jönnek hozzátok babalátogatóba, akkor tedd a csecsemőt a babafészekben a kanapéra: mindenki megcsodálhatja; ő pedig jól fogja magát érezni a kis kuckója biztonságában.

 

Tippek a babafészekben altatáshoz

  • 18-20 Co hőmérsékleten tud babád a legjobban aludni, a babáknak nincs szükségük 30 Co fokra a szobában.
  • Semmit ne tegyél a babafészekbe a babád mellé, mert fulladást okozhat
  • Szilárd, egyenes felületre helyezd a fészket
  • ne hagyd felügyelet nélkül
  • ne emeld fel a babafészket a babáddal együtt, ha át akarod helyezni máshová, mindig vedd ki előbb a babádat belőle
  • a babafészket soha ne helyezd magasban lévő felületre

 

Tökéletes ajándék lesz babaváró bulira vagy babalátogatóba egyaránt. Gyönyörű, stílusos vászontáskában szállítjuk, így neked a csomagolással sem kell fogalkoznod.

 

Ha megvan a kiszemelt szín, csak kattints a képre, majd a kosár ikonra kattintva kezd meg a biztonságos rendelést, hogy a tőlünk telhető leggyorsabb sebességgel el tudjuk hozzád juttatni az új takaródat!

 

Amennyiben valamilyen más típusú, babafészket keresel, akkor a főkategóriába itt tudsz visszalépni

 

Kérlek vedd figyelembe, hogy még a legbiztonságosabb körülmények között is elengedhetetlen a szülői felügyelet!

A babafészek nem használható babahordozóként; tilos gyermeket hordozni benne!