Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

babakelengye

Nézd meg ezeket a népszerű Blog bejegyzéseket is

Mi az a bundazsák és melyik méretet válaszd??

2023. 09. 21. 18:53:00

A bundazsák praktikussága abban rejlik, hogy ha meleg helyre értek, egyszerűen kicipzározhatod, így nem melegszik be a baba (boltban vagy a már bemelegedett autóban), de mégsem kell az egészet levenned róla. Ez nagy segítség lesz, ha a te babád sem szeret öltözködni, vagy elaludt, és nem szeretnéd felébreszteni a vetkőztetéssel. Milyen más előnyei vannak még...?

Milyen anyagból készül a legjobb minőségű baba kelengye?

2022. 08. 31. 17:25:58

Amikor a babakelengyét válogatod össze születendő kisbabádnak a stílus mellett a másik roppant fontos szempont, hogy milyen anyagokra essen a választásod. Minden, ami találkozik a baba bőrével legyen pihe-puha és bőrbarát. Segítek Neked eligazodni a legkiválóbb anyagok között, amik egytől egyig remekül teljesítenek kisgyermekes családoknál.

Milyen ajándékot érdemes vinni egy újszülöttnek?

2022. 03. 22. 22:07:00

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm. Az újdonsült szülőknek pedig gratulációnkat apró ajándékok formájában szoktuk kifejezni. De hogy mit is érdemes vinni egy újszülöttnek ajándék gyanánt? Hiszen a szülők a megelőző hónapokat azzal töltötték, hogy minden szükségest beszerezzenek. Segítünk pár hasznos ötlettel...

Honnan tudom hogy fázik a baba?

2021. 12. 22. 00:00:00

Mit adj a picire, hány rétegbe öltöztesd? Elegendő egy vékonyabb hosszú ujjú felső, vagy csak a rövid ujjú pólócskát adj rá? Body kell még alá vagy akkor már melege lesz, vajon feszengeni fog-e a túl sok rétegtől? Adunk pár hasznos tippet a fentiekre ! 

Készségfejlesztő játékok babáknak

2021. 12. 07. 22:49:33

Bizonyára minden kismama egyetért abban, hogy milyen fontos szerepe van a megfelelő fejlesztésnek. A kezdeti hévben vásárolt „csupán cuki” játékok felhalmozódása után, egyre inkább oda fogsz figyelni és tudatosan olyan játékokat fogsz vásárolni, melyek valamely készségét fejlesztik kisbabádnak. A következő termékek bemutatásával szeretnék segíteni, hogy melyikkel mit is fejleszthetsz.

Hogyan öltöztessük a babát?

2021. 08. 12. 14:21:08

Sok kismama szülés után a kórházból hazatérve azt gondolja, túl van a nehezén. Ekkor szembesülünk azonban egy csomó kérdéssel, pl. hogy fogjuk meg a picit, hogy kell szoptatni, hogy fürdessük meg, hogy altassuk el, hogy öltöztessük fel…?

Babafészek mosása

2021. 08. 29. 18:20:00

A tökéletes babafészek kiválasztásánál a legfontosabb kérdések egyike az, hogy mosható-e a babafészek. Mindezt úgy, hogy a fészek megőrizze az eredeti formáját, és nekünk se legyen túl nagy macera a mosása....

Babával a nyári kánikulában

2021. 06. 14. 00:00:00

A kánikula, a napokon át tartó 35-38 fok, a fülledt éjszakai hőmérséklet nem csak a felnőtteket viseli meg, hanem a babák szervezetére is hatással van. Mit tehetsz, hogy könnyebben viselje át a hőséget gyermeked?

Új bohó kollekció egy anya minden szeretetével

2021. 01. 12. 00:00:00

A lengyel La Millou cég időről időre szeret olyan művészekkel és közismert emberekkel együtt dolgozni, akikkel kölcsönösen inspirálni tudják egymást. Egy ilyen együttműködésből született a 2021-es év első meglepetés kollekciója, a Fly me to the Moon is.

Évszak szerinti babatakaró ajánló

2020. 09. 17. 13:27:34

Sokszor a nagy választék nem mindig előny, hiszen jönnek a kétségek, hogy a millióféle babatakaró közül mégis melyiket válaszd? Ha körülnézel a bababoltokban vagy az interneten, rendkívül nagy a választékot találsz babatakarókból, de mégis mi a legmegfelelőbb választás gyermeked egészsége és biztonsága érdekében?