Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Babalátogató ajándék

Tökéletes ajándékok babaváró buliba, újszülöttnek babalátogatóba, születésnapra vagy akár az újdonsült anyukának. Ha nem tudod, mit vigyél ajándékba, mi segítünk neked!

Több csomagot állítottunk össze, Neked csupán az a dolgod, hogy kiválaszd a legjobban tetszőt! 

Rendezés:

Szuper ajándék ötletek babalátogatóba!

Ajándékozni öröm, tartja a mondás, és ez maximálisan igaz is, hisz mindannyian szívesen kapunk ajándékot. Ugyanígy jó látni a meglepetést és az örömöt a megajándékozott arcán is.

Babaváró buli ajándék

Ez a buli egy könnyed, vidám esemény, tele jópofa ajándékokkal, vidám játékokkal. Ezek a várandóssághoz, szüléshez kapcsolódóak, remek alkalmat adva a szórakozásra. 

Tipikusan a babához kapcsolódó ajándékokat vesznek, visznek sokan, ami természetesen jó és praktikus dolog. Ugyanakkor ez a buli egy időszak lezárása is, a kismama élete hamarosan végképp megváltozik. 

Adjatok ajándékba olyasvalamit is mindenképpen, ami a barátságotokat jelképezi. Legyen ez egy album képekkel, közös emlékekkel. Készítsetek emlékkönyvet, idézzétek fel a régi dolgokat. 
 

Szóljon ez a buli arról, hogy lezárul egy életszakasz, és egy csodálatos új kezdődik el !

Babalátogatóba ajándék 1. - Újszülött ajándékcsomag

Itt olyan kiegészítőket találsz, melyek már az első napoktól segítséget fognak nyújtani az anyukának. Szoptatós párnáink formatervezett designer darabok , mellyel a babával töltött idő nem a kényelmetlen testhelyzetekről, a tartástól, a hát – és derékfájdalmakról fognak szólni, hanem a meghitt pillanatokról.

A fürdetéshez ajánlott kiegészítők pedig annyira puhák, hogy Te is szeretnél egy ilyet otthonra. Egytől egyik antibakteriális , baba- és bőrbarát bambusz anyagból készült termékek, melynek puhasága semmihez sem fogható.

 

Babalátogatóba ajándék 2. - Baba ajándékcsomag

Egytől egyig hasznos és praktikus kiegészítők, melyek megkönnyítik a fürdestést vagy akár az altatást. Egyes csomagokba játék is tartozik, melynek a baba bizonyosan nagyon fog örülni.

 

Babalátogatóba ajándék 3. - Baba-mama ajándékcsomag

Gondoltunk páros csomagokra is, amellyel a kisbabának és az anyukának is lehet egyszerre kedveskedni. Hiszen ajándékot kapni mindenki szeret kortól és nemtől függetlenül. 

babaszobábababakocsiba rengeteg kiegészítő közül lehet választani. Gondoljuk azonban végig vagy kérdezzük meg, hogy milyen stílusban, színvilággal rendezték be például a szobát.

Pasztelll babaszoba vagy halvány színek esetén keressünk színben harmonizálót. Noha a babának még nem valószínű, hogy kifinomult ízlése van, de az édesanyjának biztos: válasszunk olyan színt, mintát, ami Neki tetszik. 

 

Babalátogatóba ajándék 4. - Babalátogató ajándék szülőknek

Ennél az ajándékötletnél elsősorban az újdonsült anyukáknak szeretnénk kedveskedni, hiszen egy igazi nő kimondhatatlanul szeret ajándékot kapni és így van ez akkor is amikor már boldog anyukává vált.

Olyan stílusos darabokat válogattunk össze, amellyel bátran mondhatjuk, hogy igazi Nő-ként érezheti magát továbbra is az anyai örömök mellett. Designer darabok, amelyről elsőre meg se mondanád, hogy egy pelenkázó hátizsák vagy táska valójában. Találhattok közte egyszínű és mintás kollekciókat is, igazodva kedves barátnőtök, rokonotok, ismerősötök vagy munkatársatok stílusához!

Az apukáknak pedig egy üveg finom bor mindig jó választás és alap egy kellemes délutáni beszélgetéshez, babalátogatáshoz! :)

Babalátogatóba ajándék 5. - Ajándékutalványok

Ha végképp kifogytunk az ötletekből, akkor az ajándékutalvány a Jolly Joker. Van hasznos oldala, hisz azt vesz rajta az anyuka, amit csak akar. Inkább akkor adjuk, ha nem baráti a viszony, hanem formálisabb, vagy ha tényleg nagyon nehéz lenne személyre szóló ajándékot választani.

Rengeteg lehetőség közül lehet választani nálunk is: biztos hogy meglesz a megfelelő, jó nézelődést kívánunk :) Amennyiben pedig valami egyedi kívánságot van, vedd fel velünk a kapcsolatot, szinte mindent meg tudunk oldani :)

 

Babatextil keresés