Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Baba mama ajándékcsomag

Amikor új taggal bővül a család, a legtöbbször csak a babára gondolunk, ha ajándékozásra kerül sor. Azonban éppolyan fontos megajándékozni a szülőket, főleg az anyukákat. Az első gyermek születésénél egy korszak lezárul számára, azonban fontos, hogy az új anyai szerepkörében se veszítse el önmagát. Ebben a kategóriában olyan csomagokat állítottunk össze, amely egyaránt szolgálja a babát és a mamát is. Biztos lehetsz benne, bármelyiket választod is, mindketten örömüket lelik majd benne.

Lehetőség van egyedi díszcsomagolás választására is, ezt a termék kiválasztását követően tudod kérni a kosár menüpontban.

Rendezés:

Hasznos ajándék ötletek babalátogatóba!

Ajándékozni öröm, tartja a mondás, és ez maximálisan igaz is, hiszen mindannyian szívesen kapunk ajándékot. Ugyanígy jó látni a meglepetést és az örömöt a megajándékozott arcán is. Főként ha az a személy egy várandós vagy egy újdonsült anyuka. 

Ha tanácsolhatjuk, adj ajándékba olyasvalamit is mindenképpen, ami a barátságotokat jelképezi. Legyen ez egy album képekkel, közös emlékekkel. Készíthetsz emlékkönyvet, amivel felidézheti a régi, vidám együtt töltött pillanatokat. 

Ha mégsincs ötleted, hogy mit adj barátnődnek, szerettednek, a fenti baba mama ajándékcsomag kategóriában összeállított termékekkel biztosan nem lősz mellé! Szuper meglepetéseket válogattunk össze, amelyek garantáltan el fogják nyerni mind a baba, mind pedig az anyuka tetszését is!
 

Baba-mama ajándékcsomag

Ennél az ajándékötletnél a babáknak és az újdonsült anyukáknak egyszerre szeretnénk kedveskedni, hiszen nemcsak a kisbabának okozunk örömet egy-egy aprósággak, hanem egy igazi nő is kimondhatatlanul szeret ajándékot kapni, és így van ez akkor is, amikor már boldog anyukává vált.

Olyan stílusos darabokat válogattunk össze, amellyel bátran mondhatjuk, hasznára lesz a babának és emelett a boldog kismama igazi Nőként érezheti magát továbbra is az anyai örömök mellett. Designer darabok, amelyről elsőre meg se mondanád, hogy egy szoptatós párna vagy egy pelenkázó hátizsák valójában.

Találhatsz közte egyszínű és mintás kollekciókat is, igazodva kedves barátnőd, rokonod, ismerősöd vagy munkatársad stílusához!

Rengeteg lehetőség közül lehet választani nálunk is: biztos hogy meglesz a megfelelő, jó nézelődést kívánunk :) Amennyiben pedig valami egyedi kívánságot van, vedd fel velünk a kapcsolatot, szinte mindent meg tudunk oldani :)

 

Lehetőség van egyedi díszcsomagolás választására is, ezt a termék kiválasztását követően tudod kérni a kosár menüpontban.

 

Babatextil keresés