Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babacipő

kecskebőrből készült babacipő járni még nem tudó babáknak

Engedd meg, hogy bemutassuk a lehető legpuhább és legkényelmesebb babacipőt járni még nem tudó babák számára.

Az első lépések egy kisbaba számára éppolyan fontosak, mint az első lépés az emberiségnek a Holdon. Szeretnénk ezt a pillanatot különlegessé tenni ezzel a prémium minőségű valódi kecskebőr babacipővel.

Tökéletes ajándék babalátogatóba, babaváró buliba egyaránt.

Rendezés:

bőr babacipő 0-6 hónapos korig

Babacipő járni még nem tudó babáknak

Prémium minőségű, valódi bőr babacipő, ami tökéletes első kocsicipője lehet kisbabádnak.

A La Millou Moonie's baba cipő olyan szabadságot biztosít a csöppségek lábának, mintha mezítláb lenne. A lehető legtermészetesebb módja a lábbelivel való ismerkedésnek ez a vajpuha bőrből készült kis cipő, ami támogatja a helyes lábtartást és mozgás fejlődést.

Miért kell babacipő a járni nem tudó babának?

puhatalpú babacipő

A baba cipő megóvja gyermeked lábát a hidegtől hűvösebb időben. Jó szolgálatot tesz, amikor gyermeked kúszni tanul, vagy épp már felállt, és készül az első lépésekre. Főként ha mindezt olyan talajon teszi, ahol szeretnéd óvni apró lábait. 

A baba első cipője

Rendkívül fontos, hogy gyermeked milyen cipőben teszi meg az első lépéseket, miben kezd el állni, hiszen ilyenkor alakul ki az egészséges lábboltozat és a megfelelő tartás. Egy jól megválasztott cipő segíti az egyensúlyérzék kialakulását, megfelelően puha és hasonló érzetet kelt, mint a mezítlábas járás.

A puha talpú cipőben a babák sokkal biztosabban kezdenek el járni, mint egy merev talpú cipőben. Könnyen áll benne a baba lábujjhegyre, kapaszkodni tud lábujjaival, így a talp és a boka körüli izmok megfelelően tudnak fejlődni. Engedi, hogy a talaj egyenetlenségeivel ismerkedjen gyermeked lába, ami segíti az izomfejlődést, és a boltozat kialakulását.

puhatalpú babacipő

Babacipő anyaga

A kocsi cipők 100% kecskebőrből készülnek, amit luxus minőségű lábbelikhez szokás felhasználni. A kecskebőr nagyon vékony, ezért rendkívül puha anyag, ugyanakkor kifejezetten tartós, ami hagyja az apró lábakat lélegezni.

Elsősorban benti használatra ajánljuk, vagy kintre száraz időben, és elsősorban természetes talajra. Erős mechanikai hatásoknak nem áll úgy ellen, mint a gumi vagy szintetikus talppal rendelkező lábbelik.

biztonsagos babacipő bőrből

Biztonságos babacipő

Ezeket a meseszép kocsi cipőket káros anyagok felhasználása nélkül készítik. Klór felhasználása nélkül készül, ami egy rákkeltő anyag, újszülöttek bőrével érintkezve kifejezetten káros, mert fel tud szívódni a bőrbe.

Kizárólag káros anyag mentes, vegán festékek felhasználásával készül, ami nem zárja el a pórusokat.

Babacipő kialakítása

Ezek a páratlanul szép kis cipők fűzős, zárt modellek. Kialakítása tökéletes illeszkedést biztosít. A talpán nincs extra (szintetikus vagy gumi) megerősítés. Talpa nem merev, kizárólag bőr felhasználásával készül, így rendkívül puha és kényelmes viselet a járni még nem tudó babák számára, vagy az első lépéseiket megtevő csöppségeknek.

prémium kecskebőrből készült kocsicipő babáknak

Babacipő mérete

A kiscipők két méretben elérhetőek. Az S méretet 0-6 hónapig ajánljuk, míg az M méret 6-12 hónapos babáknak lett tervezve.

Babacipő színe

A baba cipők egyszínű pasztell árnyalatokban érhetők el, így bármilyen szettel könnyen kombinálhatóak.

Babacipő csomagolása

baba cipő babalátogatóba, babaváró buli ajándék

A luxus minőségű bőr babacipőt elegáns díszcsomagolásban szállítjuk. A hófehér dobozt sötétkék szalag és sötétkék La Millou logó díszíti. 

Babacipő ajándékba

babacipő ajándékba

A prémium minőségű cipőcskéket a különleges díszcsomagolással bátran ajánljuk babaváró buli ajándéknak vagy babalátogatóba. Ha egy igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni a leendő szülőket, akkor ennél szebb ajándékot nem is választhatnál a csöppségnek!