Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Babalátogató ajándék szülőknek

babalátogató ajándék szülőknek

Amikor új taggal bővül a család, a legtöbbször csak a babára gondolunk, ha ajándékozásra kerül sor. Azonban éppolyan fontos megajándékozni a szülőket, főleg az anyukákat. Az első gyermek születésénél egy korszak lezárul számára, azonban fontos, hogy az új anyai szerepkörében se veszítse el önmagát. Lepd meg egy olyan ajándékkal, ami kifejezetten az ő kényelmét szolgálja, például egy multifunkciós Pipi párnával vagy egy stílusos és meleg babakocsi kesztyűvel. Ha pedig egy olyan pelenkázó táskával vagy hátizsákkal leped, ami amellett, hogy praktikus, még gyönyörű is, örökké hálás lesz neked!

Lehetőség van egyedi díszcsomagolás választására is, ezt a termék kiválasztását követően tudod kérni a kosár menüpontban.

Rendezés:

Szuper ajándék ötletek babalátogatóba!

Ajándékozni öröm, tartja a mondás, és ez maximálisan igaz is, hisz mindannyian szívesen kapunk ajándékot. Ugyanígy jó látni a meglepetést és az örömöt a megajándékozott arcán is. Főként ha az a személy egy várandós vagy egy újdonsült anyuka. Ez egy időszak lezárása is, a kismama élete hamarosan végképp megváltozik. 

Adj ajándékba olyasvalamit is mindenképpen, ami a barátságotokat jelképezi. Legyen ez egy album képekkel, közös emlékekkel. Készíts emlékkönyvet, idézzétek fel a régi dolgokat. 
 

Babalátogató ajándék szülőknek

Ennél az ajándékötletnél elsősorban az újdonsült anyukáknak szeretnénk kedveskedni, hiszen egy igazi nő kimondhatatlanul szeret ajándékot kapni, és így van ez akkor is, amikor már boldog anyukává vált.

Olyan stílusos darabokat válogattunk össze, amellyel bátran mondhatjuk, hogy igazi Nőként érezheti magát továbbra is az anyai örömök mellett. Designer darabok, amelyről elsőre meg se mondanád, hogy egy pelenkázó hátizsák vagy táska valójában. Találhatsz közte egyszínű és mintás kollekciókat is, igazodva kedves barátnőd, rokonod, ismerősöd vagy munkatársad stílusához!

Az apukáknak pedig egy üveg finom bor mindig jó választás és alap egy kellemes délutáni beszélgetéshez, babalátogatáshoz! :)

 

Rengeteg lehetőség közül lehet választani nálunk is: biztos hogy meglesz a megfelelő, jó nézelődést kívánunk :) Amennyiben pedig valami egyedi kívánságot van, vedd fel velünk a kapcsolatot, szinte mindent meg tudunk oldani :)

Lehetőség van egyedi díszcsomagolás választására is, ezt a termék kiválasztását követően tudod kérni a kosár menüpontban.

 

Babatextil keresés