Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kötött babatakaró

bambusz pamut babatakaró

Bambusz-pamut takaró - kiváló választás minden baba számára egész évben!

Sűrű kötésű bambusz-pamut keverékből álló babatakaró, ami hideg időben kellemesen melegít. A bambusz anyagnak köszönhetően a meleg idő nem viseli meg annyira a kisbabádat, gyermeked nem ébred izzadtan. A bambusz kiváló tulajdonságának köszönhetően könnyedén elvezeti a nedvességet babád bőréről, és könnyedebb alvást biztosít gyermekednek. Hihetetlenül puha babatakaróink nagyon kellemes érzést keltenek babád bőrén, nagyon jól szellőznek és emellett csodaszépek is. Ebből a takaróból érhető el a legszélesebb színválaszték - ha egy különleges árnyalatra vágysz, itt biztosan megtalálod!

Rendezés:

Kötött babatakaró tulajdonságai

Kötött bambusz-pamut takaróink puhák, légiesen könnyűek, nagyon kényelmes viselet babád számára. Légáteresztő és nedvszívó képessége többszöröse mint a sima pamut takarónak. Antibakteriális tulajdonságának köszönhetően a felületén nem képesek megmaradni a kórokozók, így garantáltan távol tartja a káros és a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat.

Bambusz pamut takarót válassz, ha fontos a környezet védelme

Amennyiben te is a tudatos vásárlók közé tartozol, akinek egyszerre fontos a gyermeked és a Föld egészsége, biztosan szem előtt tartod a következőket: 

  • környezetvédelem
  • babád egészsége
  • vegyszermentes anyagok használata
  • állatok védelme

Bambusz takaróink teljesítik az összes fent felsorolt kritériumot, mert 100%-ig lebomló anyagból készülnek, így nem szennyezik a környezetet, antibakteriális jellegének köszönhetően maximálisan szolgálja gyermeked védelmét.

Kötött babatakaró - egyéb funkciók

Ha épp sétálni vagy kirándulni van kedvetek, babapléd funkciót is kiválóan betölt ez a nagyszerű babatakaró. Csak dobd be a hordozó alá vagy a mózesbe és már indulhattok is.

Ha gyermeked már nagyobb (2-3 éves) és nyaraltok, strandoltok, a bambusz UV szűrő hatásának köszönhetően gyerektakaró szerepben is tökéletes. Csak dobd a vállára vagy a hátára, és máris megóvtad a leégés kockázatától.

Kötött babatakaró mérete

A kötött babatakaró mérete 80x100 cm

Válaszd ki babádnak a legszebb színt, és tedd olyan könnyűvé álmát, mint amilyen könnyűek ezek a csodaszép bambusz takarók! :-)

Babatextil keresés