Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bubbaland blog

Miért jó Neked a Bubbaland blog?

Küldetésünk, hogy ne csak terméket, hanem Értéket is adjunk Neked. A blogban szereplő érdekes és hasznos tippek, trükkök, praktikák leendő és gyakorló anyukáknak lehet nagy segítség. Folyamatosan bővítjük tudásbázisunkat, amelyet tanácsok formájában meg is osztunk veled.

Jó szórakozást az olvasáshoz!

2021. 03. 18. 10:26:31 Judit
2021. 02. 15. 11:09:17 Judit
2021. 01. 31. 21:56:05
Túlpörgött baba altatása

Mikor gyermeked álmos, egyértelmű jelei vannak.

 

Ásítozik, szemét dörzsöli, nyafog, esetleg sír, mégis mikor altatásra kerül a sor, egyszerűen nem tud elaludni. Ennek oka, hogy bizonyos hatások olyan izgalmi reakciókat váltanak ki a babából, amelyek később is hatással vannak rá, ezáltal nehezen tud elaludni. 

2021. 01. 12. 00:00:00 Lipovszky Judit
Új bohó kollekció egy anya minden szeretetével

A lengyel La Millou cég időről időre szeret olyan művészekkel és közismert emberekkel együtt dolgozni, akikkel kölcsönösen inspirálni tudják egymást.

Egy ilyen együttműködésből született a 2021-es év első meglepetés kollekciója, a Fly me to the Moon is.

2021. 01. 03. 21:14:22 Judit
Milyen a jó szoptatási pozíció?

Többféle szoptatási pózban szoptathatod babádat, és az is teljesen normális, ha menet közben ezeket a pozíciókat változtatod. Nincs olyan, hogy rossz vagy jó szoptatási pozíció csupán az a lényeg, hogy olyan pozíciót válassz, amelyben kényelmesen érzed magad. Ha érdekel a téma, olvass tovább...

2020. 12. 11. 22:14:37 Lipovszky Judit
Baba altatása - Hogy csináld!?

Azt hinnénk, hogy a baba altatása könnyű feladat, hisz úgyis a nap nagyobb részét alvással tölti. Azonban ez abszolút nincs így. A szülőnek is tanulnia kell, mikor van szüksége a gyermekének alvásra, és a babának is tanulnia kell, hogyan aludjon el.

2020. 11. 30. 00:00:00 Judit
Babaváró buli - Hogyan szervezd, mit tudj róla?

A babaváró buli eredetileg Amerikában, az USA-ban jelent meg, az ‘50-’60-as évek baby-boom-ja idején, és onnan terjedt el az egész világon.

Gyakorlatilag ez az utolsó alkalom, hogy a kismama felhőtlenül tölthet időt a barátnőivel - nemsokára nem nagyon jut ideje ilyesmire. Érdemes ezt kihasználni, és rendezni egy jó babaváró bulit.

2020. 11. 13. 00:00:00 Judit
Hol aludjon a baba? Ez a kérdés minden újdonsült családban felmerül, sőt gyakran központi kérdéssé válik a kiságy elhelyezése. Azonban ne lepődj meg, ha a jó előre kigondolt praktikus elképzelésedet az élet és a kisbabád teljesen felforgatja majd.
2020. 09. 17. 13:27:34 Lipovszky Judit
Évszak szerinti babatakaró ajánló

Sokszor a nagy választék nem mindig előny, hiszen jönnek a kétségek, hogy a millióféle babatakaró közül mégis melyiket válaszd?

Ha körülnézel a bababoltokban vagy az interneten, rendkívül nagy a választékot találsz babatakarókból, viszont ezek nagy része poliészter hozzáadásával készül, ha ugyan nem teljes egészében. Népszerűek az alacsony előállítási költségek miatt, de gyermekeknek abszolút nem ajánlom őket, mivel olyan anyagokról van szó, amelyek nem engedik babád bőrét lélegezni. Akkor mégis mi a legmegfelelőbb választás gyermeked egészsége és biztonsága érdekében?

2020. 08. 26. 23:35:00 Lipovszky Judit
A leghasznosabb 10+1 babakocsi kiegészítő

A babaszoba berendezésén túl a másik fontos kérdés a leendő szülők körében az szokott lenni, hogy milyen babakocsit válasszanak születendő gyermeküknek. A babakocsi nélkülözhetetlen, hisz ebben tudjuk sétáltatni, magunkkal vinni a picit.

Mivel sokáig a társunk lesz, ezért nagyon nem mindegy milyet választunk: legyen kényelmes a baba és a mama számára is, és nem elhanyagolható szempont az sem, hogyan néz ki. 

Már a vásárláskor valószínűleg sok mindennel felszerelt a kocsi, de érdemes végig gondolni, milyen egyéb praktikus babakocsi kiegészítők közül lehet választani.

Babatextil keresés