Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bubbaland blog

Miért jó Neked a Bubbaland blog?

Küldetésünk, hogy ne csak terméket, hanem Értéket is adjunk Neked. A blogban szereplő érdekes és hasznos tippek, trükkök, praktikák leendő és gyakorló anyukáknak lehet nagy segítség. Folyamatosan bővítjük tudásbázisunkat, amelyet tanácsok formájában meg is osztunk veled.

Jó szórakozást az olvasáshoz!

2020. 11. 30. 00:00:00 Judit
Babaváró buli - Hogyan szervezd, mit tudj róla?

A babaváró buli eredetileg Amerikában, az USA-ban jelent meg, az ‘50-’60-as évek baby-boom-ja idején és onnan terjedt el az egész világon.


Gyakorlatilag ez az utolsó alkalom, hogy a kismama felhőtlenül tölthet időt a barátnőivel - nemsokára nem nagyon jut ideje ilyesmire. Érdemes ezt kihasználni, és rendezni egy jó babaváró bulit.

2020. 11. 13. 00:00:00 Judit
Hol aludjon a baba? Ez a kérdés minden újdonsült családban felmerül, sőt gyakran központi kérdéssé válik a kiságy elhelyezése. Azonban ne lepődj meg, ha a jó előre kigondolt praktikus elképzelésedet az élet és a kisbabád teljesen felforgatja majd.
2020. 09. 17. 13:27:34 Lipovszky Judit
Évszak szerinti babatakaró ajánló

Sokszor a nagy választék nem mindig előny, hiszen jönnek a kétségek, hogy a millióféle babatakaró közül mégis melyiket válaszd?

Ha körülnézel a bababoltokban vagy az interneten, rendkívül nagy a választékot találsz babatakarókból, viszont ezek nagy része poliészter hozzáadásával készül, ha ugyan nem teljes egészében. Népszerűek az alacsony előállítási költségek miatt, de gyermekeknek abszolút nem ajánlom őket, mivel olyan anyagokról van szó, amelyek nem engedik babád bőrét lélegezni. Akkor mégis mi a legmegfelelőbb választás gyermeked egészsége és biztonsága érdekében?

2020. 08. 26. 23:35:00 Lipovszky Judit
A leghasznosabb 10+1 babakocsi kiegészítő

A babaszoba berendezésén túl a másik fontos kérdés a leendő szülők körében az szokott lenni, hogy milyen babakocsit válasszanak születendő gyermeküknek. A babakocsi nélkülözhetetlen, hisz ebben tudjuk sétáltatni, magunkkal vinni a picit.

Mivel sokáig a társunk lesz, ezért nagyon nem mindegy milyet választunk: legyen kényelmes a baba és a mama számára is, és nem elhanyagolható szempont az sem, hogyan néz ki. 

Már a vásárláskor valószínűleg sok mindennel felszerelt a kocsi, de érdemes végig gondolni, milyen egyéb praktikus babakocsi kiegészítők közül lehet választani.

2020. 08. 02. 00:00:00 Judit
Milyen a jó pelenkázó táska? Milyen a jó pelenkázó táska? Ez az a felszerelési tárgy, ami a legtöbb kisgyerekes anyukának alapdarab. Azonban - ellentétben a többi női táskával - ezt nem elsősorban esztétikai szempontok alapján választjuk ki, hanem a legfontosabb tulajdonsága a használhatósága. Ha most hirtelen levert a víz és lesápadtál, hogy le kell mondanod a stílusos és nőies táskákról, akkor megnyugtatlak: egy praktikus mommy bag is lehet gyönyörű!
2020. 07. 22. 00:00:00 Judit
Utazás babával / gyerekkel Egy utazás babával, gyerekkel álom is lehet, és rémálom is! Sok dolog szól mellette: mivel sokat alszik, ezért könnyen magunkkal vihetjük. Az is nyomhat a latban, hogy sok repülőjáratra ingyen szállhatunk fel a 3 év alatti gyerekkel. Ugyanakkor mindenki találkozott már repülőn, vonaton szakadatlan síró, nyugtalan babával, ami - valljuk meg - se szülőként, se utas társként nem kellemes. 
2020. 07. 14. 00:00:00 Judit
Ovis ágyneműinkkel gyerekjáték lesz az óvodai beszoktatás! Óvodás lesz gyermeked, nem tudod mekkora az ovis ágynemű mérete? Nagy változás ez a család életében; sok esetben ez az első időszak, amikor anya és gyermeke először tölt huzamosabb időt külön. A lelki felkészülés mellett új kihívások várnak rád: össze kell állítanod gyermeked ovis felszerelését. Megkönnyítheted gyermekednek a beszokást az óvodába, ha vidám mintájú, pihe-puha ágyneműben aludhat; pont úgy, mint otthon. 
2020. 07. 07. 08:12:00 Judit
A Pipi szoptatós párna története Szeretnél hallani egy igaz történetet, ami ráadásul valódi sikersztori? Akkor olvasd el a bestseller, multifunkciós Pipi szoptatós párna történetét.
2020. 06. 30. 08:26:00
A 4 kedvenc nyári babatakaró bambuszból A nyári hőség igencsak megterheli a babákat, többet izzadnak, és mivel jóval érzékenyebb a bőrük, mint nekünk felnőtteknek, nem mindegy milyen anyaggal érintkezik. A nyári szezon nagy slágere - a bambusz takaró már jó ideje töretlen népszerűségnek örvend az anyukák körében.

Babatextil keresés