Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Díjnyertes termékek

BUBBALAND.HU - A PRÉMIUM BABATEXTIL

 

Neked mitől lesz igazán prémium egy babafészek, egy szoptatós párna vagy épp egy pihe-puha babaágynemű?

 

Nekünk a legmagasabb, megkérdőjelezhetetlen minőségű anyaghasználat, a különleges, egyedi minták - melyek nem jönnek szembe velünk lépten-nyomon -, a többfunkciós felhasználási lehetőség és akár a több generációt kiszolgáló élettartam mindaz, aminek egyesülnie kell egy termékben, hogy az kiemelkedjen a többi közül.

Kislányunk születése előtt épp ilyen termékeket kerestünk, de sajnos akkor még nem találtuk meg azt a helyet, ahonnan beszerezve a szükséges babakelengyéket, egyedivé és szerethetővé tehetjük gyermekünk életterét.

Neked már nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen elhoztuk Magyarországra a nyugati országok kedvenc, luxus minőségű babatextil családját, a La Millou-t!

A márka varázslatosan puha, bámulatosan egyedi, mégis trendkövető és csúcsminőségű termékeiben egyesül mindaz, ami a lehető legjobb a kisbabádnak.

 

A BABA BIZTONSÁGÁNÁL ÉS AZ ANYA BIZALMÁNÁL NINCS FONTOSABB

Nem engedünk abból, hogy kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező beszállítókkal dolgozzunk együtt, nem sajnálva az időt a kiválasztási folyamatra. Minden kiválasztott anyag megfelel az ÖKO-TEX Standard 100 minősítésnek, mely a babák biztonságának fokmérője.

Szöveteink álom puhaságúak, ugyanakkor rendkívül tartósak. Az egyedi minták nyomtatása során is a legbiztonságosabb technikát választottuk, mely szintén megfelel a gyermek termékek szigorú követelményeinek. A kiegészítőinkben használt műanyagok egytől egyig vízállóak és BPA mentesek! A cipzárt tartalmazó termékeinket úgy alakították ki, hogy a cipzártest teljesen rejtett, semmilyen kiálló részt nem tartalmaz. 

 

LA MILLOU - A TÖBBSZÖRÖSEN DÍJNYERTES BABATEXTIL MÁRKA 

A híres termékcsalád mind szakmai, mind közönségdíjban bővelkedik; a Szülők Díja, a Super Mama Awards dobogós helyezése mellett Lengyelország egyik legnívósabb termékversenyén, a Super Product Award-on több ízben is az első helyet kapták La Millou kedvencei.

Biztonságos a baba számára

Rendkívül puha tapintású

Szép és rendezett

Neked ajánljuk termékeinket, babatextil webáruházunkat, ha

✔️ Gyermekedet szeretnéd a legnagyobb biztonságban és kényelemben tudni

✔️ Tanácstalan vagy, elakadtál a temérdek babatextilben, ami rád zúdult az interneten

✔️ Szerelmese vagy a pasztell színvilágnak

✔️ Olyan egyedi mintázatú babatextilt szeretnél, ami biztosan nem jön veled szembe mindenhol

✔️ Nem félsz tőlünk segítséget kérni, ha kérdésed van. Mert mi érted vagyunk.

✔️ Szívesen olvasol baba-mama témában szakértői cikkeket, naprakész információkat

Inkább máshonnan vásárolj, ha

❌ Nem okoz problémát átnézni több száz terméket

❌ Micimackós vagy csillagos babakelengyét szeretnél

❌ Szeretnéd, hogy az élénk, harsány színek köszönjenek vissza a babaszobában

❌ Nem okoz gondot a „susogós” töltetű szoptatós párna

❌ Nem számít annyira, hogy milyen minőségű anyagból készültek a textilek és mennyire antiallergének, légáteresztők

 

SZENVEDÉLYÜNK A BABATEXTIL ÉS MINDEN, AMI MÖGÖTTE VAN

Nem csak termékeink minőségében próbálunk pluszt adni a leendő szülőknek. Eltökélt célunk, hogy amennyiben segítséget kérnek tőlünk vásárlóink, egy pillanatra sem engedjük el a kezüket. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján bátran vezetjük őket végig az úton, egészen addig amíg 100%-ig nem elégedettek. Addig keressük az ízlésükhöz passzoló termékeket, amíg meg nem találtuk. 

Ráadásul nálunk nem ér véget a kapcsolat a vásárlással. Ha a későbbiekben bármilyen kérdésed adódna a felhasználással kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre akár telefonon, akár e-mailen, de már chaten is tartunk tanácsadást. Filozófiánk, hogy mi anyák, tartsunk össze, támogassuk egymást mindenben!

 

HA MÉGSE NYERI EL TETSZÉSED A KIVÁLASZTOTT KELENGYE

Ha nálunk rendelsz, biztos lehetsz abban, hogy a vásárlásod során pontosan azt a minőséget kapod, amire vágysz. Ezért választottuk ki a babatextilek kategóriájában csúcsminőségűnek számító La Millou és MEMI márkákat!.

Előfordulhat azonban, hogy mégsem lennél megelégedve a rendelt termékkel, akkor mi kérdés nélkül elfogadjuk ezt. Ráadásul a kötelező 14 napos visszaküldési lehetőséget megtoldva plusz 16 nappal, nálunk 30 napig lesz időd visszapostázni a rendelt terméket.