Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingyenes visszaküldés

Nézd meg ezeket a népszerű Blog bejegyzéseket is

ingyenes visszaküldési lehetőség

 

Tapintás garancia ingyenes visszaküldési lehetőséggel

 

 

Vásárolj kockázat mentesen!

 

Miért haboznál a rendeléssel? Ha nem vagy elégedett a megrendelt termékekkel, ingyenesen visszaküldheted 14 napig!

Számomra minimális a kockázat, mert teljes mértékben bízok a termékeink minőségében. Minden egyes darabot magam válogatok be a webshop kínálatába. A kezembe veszem, és személyesen győződök meg róla, hogy mind minőségben, mind stílusában megfelel a Bubbaland által képviselt legmagasabb elvárásoknak. Ezért szeretném, ha Te sem éreznéd kockázatosnak, hogy tőlünk rendelj.

 

 

Visszaküldés menete:

 

1. Tedd vissza a terméket/termékeket az eredeti csomagolásában a csomagba.

 

2. Helyezd a csomagba a kitöltött elállási nyilatkozatot, amit az alábbi linken tudsz letölteni:

https://bubbaland.hu/custom/bubbaland/image/data/Dokumentumok/elallasi_jog_nyilatkozat.pdf

 

3. Zárd le a csomagot. Használhatod az eredeti csomagolást. Amennyiben megsérült, széttépted vagy már kidobtad az eredeti csomagolást, kérjük használj egy másik zacskót vagy dobozt, a lényeg, hogy precízen be legyen csomagolva és le legyen zárva ragasztószalaggal.

 

4.1 Amennyiben rendelésed eredetileg Foxpost csomagautomatába kérted, az ingyenes visszaküldéshez szintén a Foxpostot használd! A csomag visszaküldés az eredeti nyitókóddal működik, csak és kizárólag ugyanabban az automatában, ahová eredetileg érkezett a csomagod. 

Érintsd meg az automata kijelzőjét, válaszd a csomag visszaküldés opciót, és add meg az sms-ben/viberen kapott nyitókódot.

Nem biztos, hogy ugyanaz az ajtó nyílik majd, mint amiben az eredeti csomag érkezett, de ugyanolyan méretű rekesz fog rendelkezésedre állni, mint korábban. Helyezd be a terméket és zárd be az ajtót! 

 

4.2 Ha az MPL egyik szolgáltatását választottad (házhozszállítás, MPL csomagautomata, postán maradó vagy PostaPont), kérlek jelezd nekünk e-mailben visszaküldési szándékodat az info@bubbaland.hu-ra. Mi pedig a visszaküldéshez szükséges címkét válaszlevélben küldjük Neked hamarosan.

Nincs más dolgod, mint a lezárt, csomaggal és a címkével besétálni bármely postára, és átadni a csomagodat a posta egyik munkatársának.

 

4.3 Természetesen a neked tetsző más módon is visszaküldheted hozzánk a terméket, de ebben az esetben a visszaküldés díja téged terhel. Erre a címre juttasd el hozzánk a csomagot: Boda László, 7200 Dombóvár, Zrínyi utca 32.

 

 

5. Visszatérítés:

 

A rendelés összeget a visszaküldött termékek ellenőrzését követően 14 napon belül térítjük vissza az elállási nyilatkozaton megadott bankszámla számra.

 

 

Kizáró tényezők:

 

Kizárólag eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék kifogástalan állapota, eredeti csomagolás, címkék megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszaküldeni hozzánk, akkor nem áll módunkban visszavenni a terméket, és megtéríteni az árát.

 

 

Ha bármilyen kérdésed lenne a visszaküldéssel kapcsolatban, jelezd nekünk az alábbi elérhetőség egyikén:

  • e-mailben: info@bubbaland.hu
  • telefonon: +36 20 411 58 41

 

Ingyenes visszaküldés!