Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FOXRETURN: Ingyenes visszaküldés

Nézd meg ezeket a népszerű Blog bejegyzéseket is

Ingyenes visszaküldés Foxposttal

 

Tapintás garancia ingyenes visszaküldési lehetőséggel

 

 

Vásárolj kockázat mentesen!

 

Miért haboznál a rendeléssel? Ha nem vagy elégedett a megrendelt termékekkel, ingyenesen visszaküldheted 14 napig!

Számomra minimális a kockázat, mert teljes mértékben bízok a termékeink minőségében. Minden egyes darabot magam válogatok be a webshop kínálatába. A kezembe veszem, és személyesen győződök meg róla, hogy mind minőségben, mind stílusában megfelel a Bubbaland által képviselt legmagasabb elvárásoknak. Ezért szeretném, ha Te sem éreznéd kockázatosnak, hogy tőlünk rendelj.

 

 

Visszaküldés menete FOXPOST csomagautomatán keresztül:

 

A FOXRETURN szolgáltatással nem csak a FOXPOST automatán keresztül kézbesített csomagokat tudod hozzánk díjmentesen visszaküldeni, hanem egyéb futárszolgálat által kiszállított csomagokat is, mindaddig, amíg a visszaküldendő csomag belefér a FOXPOST automata rekeszébe.

 

Kérlek vedd figyelembe, hogy a FOXRETURN szolgáltatással legfeljebb 25 kg súlyú csomagok adhatók fel, maximális mérete pedig 60 cm x 36 cm x 61 cm.

 

1. Tedd vissza a terméket/termékeket az eredeti csomagolásában a csomagba. 

 

2. Helyezd a csomagba a kitöltött elállási nyilatkozatot, amit az alábbi linken tudsz letölteni:

https://bubbaland.hu/custom/bubbaland/image/data/Dokumentumok/elallasi_jog_nyilatkozat.pdf

 

3. Zárd le a csomagot. Használhatod az eredeti csomagolást. Amennyiben megsérült, széttépted vagy már kidobtad az eredeti csomagolást, kérjük használj egy másik zacskót vagy dobozt, a lényeg, hogy precízen be legyen csomagolva és le legyen zárva ragasztószalaggal.

A külső csomagolásnak biztosítania kell, hogy a tartalom ne sérülhessen meg és ne váljon hozzáférhetővé a szállítás alatt.

 

4. Regisztrálj a Foxpostnál, ha még nincs fiókod, majd ezt követően a saját profilodba lépve kiválaszthatod, hogy milyen módon és kitől rendelted a csomagot, a FOXPOST pedig a csomagfeladáshoz hasonlóan, létrehoz egy feladási kódot.

Mindehhez nincs szükséged papírra vagy nyomtatóra, mindez digitális.

 

5. Ezután a legközelebbi FOXPOST csomagautomatánál a kapott kód segítségével feladhatod a csomagot.

 

FOXRETURN csomagvisszaküldési folyamat

FOXPOST csomag visszaküldés

 

 

5. Természetesen a neked tetsző más módon is visszaküldheted hozzánk a terméket, de ebben az esetben a visszaküldés díja téged terhel.

Erre a címre juttasd el hozzánk a csomagot:

Boda László, 7200 Dombóvár, Zrínyi utca 32.

 

 

Visszatérítés menete:

 

A rendelés összegét a visszaküldött termékek ellenőrzését követően 14 napon belül térítjük vissza az elállási nyilatkozaton megadott bankszámla számra.

 

 

Kizáró tényezők:

 

  • Kizárólag eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék kifogástalan állapota, eredeti csomagolás, címkék megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszaküldeni hozzánk, akkor nem áll módunkban visszavenni a terméket, és megtéríteni az árát.

 

  • Ingyenes visszaküldésre kizárólag a FOXPOST csomagautomatáin keresztül van lehetőség. Amennyiben a visszaküldendő csomag nem fér bele a legnagyobb rekeszbe sem (60 cm x 36 cm x 61 cm), a visszaküldés díja Téged terhel. Ebben az esetben bármilyen szolgáltatással visszaküldheted címünkre a csomagot: Boda László e.v. 7200 Dombóvár, Zrínyi utca 32.

 

Ha bármilyen kérdésed lenne a visszaküldéssel kapcsolatban, jelezd nekünk az alábbi elérhetőség egyikén:

  • e-mailben: info@bubbaland.hu
  • telefonon: +36 20 411 58 41