Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Highwaykick 1

Vidám pillanatok és sok-sok élmény a szabadban biztonságos, extra masszív kivitelű rollereink és futóbiciklik használatával!

A tökéletes ajándék 1 és 5 év közötti korosztály számára. Segítségével az egyensúlyozás és a biciklizés mozdulatai gyakorolhatóak és később könnyebb lesz áttérni a kerékpárra. Masszív kivitel, 50 kg terhelhetőség, átalakítható kivitel. Válaszd ki a legmenőbb színt, és okozz határtalan örömet gyermekednek!

Rendezés:

 

Highwaykick 1 - A legtutibb lábbal hajtós kismotor

 

A gyerekeknek már egészen kicsi korukban megnövekszik a mozgásigényük, nem szeretnek - és nem is jó - folyton a babakocsiban ülni. A Scoot and Ride Highwaykick lábbal hajtós kismotor amellett, hogy szórakoztató, kiváló készségfejlesztő hatásai is vannak és segítségével a legkisebbek is kielégíthetik mozgásigényüket.

 

 

A Highwaykick 1 kismotor előnyei 

 

A Scoot and Ride Highwaykick 1  speciális kismotorja egy olyan kisgyerekeknek szánt lábbal hajtós járgány, amelynek nincs pedálja, és a gyerekek lábbal tolják magukat vele előre.

 

A kismotorral történő mozgás számos pozitív hatással jár a gyermek fejlődésére:

 

  1. Egyensúly: segít a gyerekeknek megtanulni az egyensúlyozást, ami később nagyon fontos lesz számukra, amikor kerékpározni tanulnak.

  2. Koordináció: segíti a gyerekek koordinációját, mivel egyidejűleg kell tartaniuk az egyensúlyukat, mozogniuk kell a lábukkal, és irányítaniuk kell a kormányt.

  3. Motoros készségek:  használata fejleszti a gyerekek motoros készségeit, beleértve az izomerejüket és a mozgáskoordinációjukat is.

  4. Bizalom:  segít a gyerekeknek megtanulni a bizalom érzését, és egy olyan új készség elsajátítását, amelyre büszkék lehetnek.

  5. Önállóság: a kismotor használata növelheti gyermeked önállóságát, mivel önállóan tudnak mozogni, és nem szükséges a szülők segítsége a lábbal hajtós kismotorhoz hasonlóan.

Összességében Highwaykick1 használata sok előnnyel jár a gyermek fejlődése szempontjából, és javasolt, mint az első "járgány", mielőtt a hagyományos pedálos kerékpárra váltanának.

 

Highwaykick 1- Hány éves kortól ajánlott 

 

A Highwaykick 1 lábbal hajtós futóbicikli általában 1 éves kortól ajánlott gyermekeknek. Azonban, ahogy minden gyerek különbözik, ezért az ajánlott életkor csak irányadó.

Nincs olyan kisgyermekes háztartás széles e hazában, ahol ne bújna meg minimum egy lábbal hajtós, háromkerekű kismotor valahol. 1-1,5 éves kor környékén – miután már elsajátította az önálló járást a gyermek – lehet vele megismertetni ezt a fürge és könnyű járgányt, aminek a segítségével megtanulhatja a váltott lábbal történő, aszimmetrikus mozgást is.

A fontosabb az, hogy a gyermek képes legyen tartani az egyensúlyát és képes legyen lábbal hajtani az eszközt. A gyermek növekedésével és fejlődésével a futóbicikli magasságát is állíthatjuk, így az eszköz a gyerek korának megfelelően nőhet vele.

 

Az ideális méretű kismotoron a gyerkőc lába telitalppal leér a földre, miközben térdei be vannak hajlítva.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a Highwaykick 1 nem a legmegfelelőbb választás az olyan gyermekek számára, akik még nem képesek önállóan járni. Először a biztonságos járást sajátítsuk el és utána jöhet a száguldozás :)

 

 

Highwaykick 1 kismotor - első a biztonság

 

3+1 fontos tanács a lábbal hajtható kismotor használatához

 

A szabadban történő motorozás a Highwaykick 1-el szuper elfoglaltság, a szülőknek pedig jó lehetőség, hogy egy kis időt töltsenek együtt a gyerekekekkel. Felhőtlen élmény lehet, ha megfogadunk néhány tanácsot.

 

  1. Tanítsuk folyamatosan a KRESZ-re!
  2. Mindig legyünk mellette, amikor motorozik
  3. Mindig viseljen a gyerkőc bukósisakot!

    +1. Lassan, csak fokozatosan térjetek át a forgalmasabb helyekre!

 

highwaykick 1