Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fa rágókák

fogzást segítő fa rágóka bambusz nyálkendővel

Természetes juharfából készült rágóka, különleges mintás bambuszból készült nyálkendővel. A rágókával a baba masszírozni tudja az ínyét, ami segít neki megnyugodni, és enyhíti a fogzáskor jelentkező fájdalmat vagy kellemetlen érzést.

A fa természetes tulajdonsága, hogy nem telepednek meg rajta a baktériumok, ellentétben a műanyag rágókákkal, ezért nemcsak környezetbarátabb megoldás, de sokkal higiénikusabb is.

A rágóka babáknak kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült, olajok, impregnálószerek nélkül. A textil festéséhez olyan festéket használtak, ami sem a babádra, sem a környezetre nem ártalmas. Bevizsgált, európai termék, ami tökéletesen biztonságos a legkisebbek számára.

Rendezés:

memi fa rágóka bambi mintával

Fa rágóka - természetes segítség fogzáskor

Az első fogacskák kb. hat hónapos kor körül bújnak ki, de a fogzás sokkal korábban indul; a fogcsírák egészen korán elkezdenek mozogni. Tehát nemcsak maga a fogzás, hanem az odavezető út is kellemetlen lehet a baba számára egészen pici kortól kezdve.

A fogzás jelei közé tartozik a fokozott nyáltermelődés, a duzzadt, először piros, amjd kifehéredő íny, nyűgösség, gyakori éjszakai ébredések és a folyamatos rágcsálás is.

A rágásnak fájdalomcsillapító hatása van, és segíti a fogak előtörését, ezért jó ha ilyenkor rágókát adunk gyermekünknek, mert enyhíteni tudjuk a fájdalmát vele.

Azonban fontos, hogy a rágóka ne tartalmazzon semmilyen apró leváló részt, ne oldodjon ki belőle semmilyen vegyszer vagy műanyag.

Ez a környezetbarát, természetes juharfából készült csecsemő rágóka teljesen biztonságos, bevizsgált termék, ami a legszigorúbb kívánalmaknak is megfelel.

100 % bambuszból készült pihe-puha nyálkendő egészíti ki, ami segíti felitatni a fogzással és rágcsálással járó baba nyálat.

A rágóka könnyű és ergonómikus, így a csecsemők könnyen meg tudják fogni. Használata közben fejlődik a kisbabád tapintása, motorikus képessége, színlátása.

A fa rágóka különleges tulajdonságai

A rágóka lekerekítettek és simák; a fa rész nem szálkásodik. Nyál hatására a fa nem szívja meg magát nedvességgel. A fa természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik - a baktériumok, a műanyagokkal ellentétben, nem szaporodnak és nem maradnak fenn a fán.

Biztonságos fa rágóka

A fa felületét nem színezik és nem ragasztják. Nem vonják be semmilyen kémiai impregnálószerrel vagy olajjal. 100% természetes fa, amely teljesen biztonságos a csecsemők számára.

A nyálkendő természetes 100 % bambuszból készült, ami antibakteriális és kiváló nedvszívó tulajdonságáról ismert. A bambusz textília OEKO-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami biztosíték rá, hogy csecsemők részére is tökéletesen biztonságos, és nem tartalmaz emberre vagy a környezetre káros vegyi anyagokat, festékeket.

Fa rágóka mintái

Különféle mintájú fa rágókát találsz a kínálatunkban; gondoltunk a kisfiúkra és a kislányokra is.

A kifinomult, rózsaszínes árnyalatú magnólia virágos kifejeztetten kislányoknak készült. A hozzá tartozó fa rágóka szív alakú.

A menta szín szerelmeseinek készült ez az üdítő árnyalatú, uniszex kolibris rágóka. A fa rágóka és a nyálkendő is egyaránt kolibri mintás.

Ha a természetesség híve vagy, és szereted az erdő állatait, akkor válaszd az őzike és nyuszi mintás fa rágókát. Ez a rágóka színénél és mintájánál fogva uniszex: egyaránt ajánljuk kislányoknak és kisfiúknak is. Remek ajándék lesz, ha még nem derült ki a kisbaba neme!

Fa rágóka mérete

A fa rágóka mérete kb. 10x10 cm, a nyálkendőé pedig kb. 20x20 cm.

Fa rágóka - kézműves termék

Minden egyes rágókát kézzel gyártanak Lengyelországban, minősített lengyel fából.

Egyedi fa rágóka

A rágóka alakját kifejezetten a lengyel Memi cég számára tervezték és készítették, ahogyan a textilen található különleges és egyedi minta is szerzői jogvédelem alatt áll.

Fa rágóka és nyálkendő tisztítása

A fa részt elegendő időnként langyos vízzel leöblíteni.

A kendő részt nyugodtan beteheted a mosógépbe max. 30 fokos vízben enyhe tisztítószerrel, amely nem tartalmaz fehérítőt vagy klórt. Hogy megóvd a bambusz szövetet, tedd mosózsákba a kis kendőt. Vasalását alacsony hőfokon, max. 110 fokon ajánljuk. Ne szárítsd közvetlen napfényen vagy szárítógépben, mert a bambusz anyag magas hőre zsugorodhat!

Babatextil keresés