Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készségfejlesztő játék

A legjobban készségfejlesztő játékokkal támogathatjuk a baba fejlődését, hiszen játszva fedezheti fel a világot és fejlesztheti motorikus és kreatív képességeit. Legyen szó formabedobóról, egyensúlyozó vagy építőelemekről, játékainkkal a gyermek fantasztikus sebességgel fejlődik, és élvezi a játékot. Válassz egyet és induljon a móka! 
Rendezés:

Little dutch építő játék vitorlás

Külső raktáron
8.590 Ft 6.890 Ft

Done by deer készségfejlesztő játék babaáknak

 

Készségfejlesztő játék 

 

 

Gyermeked születése pillanatában megkezdi a külvilágban a fejlődést (természetesen a fejlődéshez soroljuk a méhen belüli időszakot is), kinyitja szemét miután kibújt a mama hasából és rácsodálkozik a világra. 

Először ugyan még homályosan lát, és bátortalanul tapogat, de mindenre kíváncsi ami körülveszi. 

Néhány hét elteltével aztán kitisztul a látása, a világ felfedezése pedig még jobban felgyorsul számára. Mi szülők pedig arra törekszünk hogy kicsi kincsünk minél gyorsabban fejlődjön, okosodjon. 

 

Ebben a korban legjobban azzal tudjuk elősegíteni fejlődését, ha mindig az adott életkornak legjobban megfelelő készségfejlesztő játékot játsszuk vele, hiszen a gyermek játékkal fedezi fel a világot és a benne lévő új dolgokat.

 

Anyakénk elmondhatom neked, hogy a játék a legcsodálatosabb dolog, amellyel gyermeked fejlesztheted. Fantasztikus sebességgel egyszerre fejlődik a kreatív és motorikus képessége is. 

 

 

Készségfejlesztő játék - Done by Deer módra

 

A Done by Deer dán jákékkészítő cég az a célt tűzte ki célul, hogy a legmagasabb minőségű, biztonságos fejlesztő játékokat készítse el gyermekeink számára. 

 

A játékok vidám színekben készülnek, rendkívűl innovatívak, ugyanakkor kedves és barátságos állatfigurákat mintáznak, amelyek rögtön a kisbabák kedvenceivé válnak.

Amennyiben Neked is fontos az esztétikum mellett a maximális biztonság és a prémium minőség, bátran ajánljuk gyermekednek készségfeljesztő játékainkat.

Done by deer készségfejlesztő játék babaáknak

 

Készségfejlesztő játékok - motorikus képességek fejlesztése

 

A motorikus képességek közé tartozik a finommotorika, ez lényegében a kézügyességet jelenti.

 

Az a képesség, amely fejlesztése során gyermeked eljut majd oda, hogy írni, rajzolni eszközöket használni tudjon, legyen az egy olló vagy bármilyen szerszám.

 

Ennek a képességnek a fejlesztése előfeltétele lesz majd az iskolaérettségnek is, úgyhogy ezen készség fejlesztésével érdemes mielőbb foglalkozni. Erre pedig a legjobb módszer, ha már bölcsödés korban olyan készségfejlesztő játékokat játszunk, játékokkal játszunk amelyek fejlesztik a kéz izmait.

A kisbabák először megmarkolják a tárgyakat, morzsolják, szorongatják, majd ahogy ügyesednek úgy lesz a fogás egyre finomabb és a szülők legnagyobb örömére azon vesszük észre magunkat, hogy már egyik kézből a másikba teszi át a játékokat.

 

 

Készségfejlesztő játékok - érzékelés és figyelem

 

A gyermek fejlődésének első lépcsőfoka az érzékszervek fejlődése. A hallás, tapintás, látás, ízlelés, szaglás szintén már a születés pillanatától fejlődésnek indulnak. A Done by Deer készségfejlesztő játékok ebben a fejlődésben hatalmas segítség lehetnek.

A játékok zizegnek, zörögnek, tükröt tartalmaznak, többféle anyagból készülnek, melyek a tapintást fejlesztik. Vannak olyan darabok, melynek részei rágcsaként használhatóak, megint más részein színes címkék vagy textilek fejlesztik az érzékelést.

Amennyiben valamilyen más típusú baba játékot keresel, akkor a főkategóriába itt tudsz visszalépni.

 

baba fejlesztő játék

Done by Deer sípoló csörgő