Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kreatív kismama fotózás

Nézd meg ezeket a népszerű Blog bejegyzéseket is

Egy nő teste terhessége alatt rengeteg változáson megy át. Többféleképpen is nevezhetjük ezt az 9 hónapot felölelő időszakot. Van, aki úgy fogalmaz, hogy kisbabát vár. Van, aki kismamának vagy állapotosnak nevezi magát. És van, aki terhességként emlegeti.

Ahogy pocakod nőni kezd, különböző méreteket ölt. A kis sárgadinnye nagyságúról hónapról hónapra egyre nagyobb és nagyobb lesz.

 

Bárhogy is nevezed ezen időszakot, míg kisbabád növekszik, fejlődik Benned, a 9. hónap végére már valóban terhes lehet majd minden egyes mozdulat. Mindenki máshogy éli meg ezt az időszakot. De később visszagondolva majd, szép emlékként fogod emlegetni és hogy ennek nyoma is legyen, a kreatív kismama fotózás előnyeiről szeretnék most írni Neked.

 

 

Kreatív kismama fotózás - Mert terhesen is csodaszép vagy!


A 9 hónap nemcsak arra jó, hogy tested felkészüljön a szülésre, és kisbabád kifejlődjön teljesen a pocakodban, hanem lelkileg is van időd felkészíteni magad életed következő szakaszára, az anyaságra.

Tested változását követve, hangulatingadozásaid is lesznek ebben az időszakban. Hol jobban, hol kevésbé fogod szeretni magad, illetve tested. Sok nő kellemetlenül éli meg a szüléssel járó súlygyarapodást. De hidd el, párod ezen állapotodban is gyönyörűnek fog látni.

Egy kismama fotózásra azt ajánlom, akkor vállalkozz, ha éppen jól érzed magad a bőrödben. Hogy ez a 6. hónapban vagy szülés előtt a 9. hónapban van, az lényegtelen.

 

Az a fontos, hogy úgy állj a kamera elé, hogy meg szeretnéd mutatni magad és később szívesen nézd majd vissza ezeket a képeket.


Kreatív kismama fotózás - A ruha öltöztet…

 


A megfelelő ruha kiválasztása sokaknak nagy gondot jelent. Több fotós éppen ezért segítségül könnyít a helyzeteden és egy nagyobb lepellel kreatívan betakarva testedet fotózza növekvő pocakodat.

Egyre népszerűbbek a tüllszoknyás – pocakos képek is. De természetesen saját ruhádban is fényképezkedhetsz, ha Te abban érzed jól magad. Én azt hiszem, a ruha kiválasztásnál az a legfontosabb, hogy olyanban légy, amiben nem feszengesz és kényelmesen érzed Magad.

 


Kismama fotózás - A kreativitás sokszínűsége

 

 

Hogy mitől lesz kreatív egy kismama fotózás?

Otthon a tükör előtt nézegetve is készíthetsz magadról képet, vagy akár a párod is készíthet Rólad. Ezeket is szívesen fogod később visszanézni. De egy szakember, ettől lesz szakember, hogy máshogy lát majd Téged a kamera előtt.

Más fényviszonyokat fog használni, máshogy mutatja meg pocakod, más szögből fényképez, kihasználja a természetet vagy olyan kellékei vannak a műteremben, ami különlegessé teszi majd ezeket a képeket.

 

Kreatív kismama fotózás - Mert párosan szép az élet…

 

 

Pároddal együtt hoztátok létre ezt az áldott állapotot, így sokan párjukkal együtt állnak kamera elé egy kismama fotózás alkalmával. Abban azonban egyet értünk, hogy sok férfi nem szeret fotózkodni. Nem szabad nekik sem erőltetni vagy megsértődni rájuk ez miatt.

Egy ilyen fotózás egyedül Rólad is szólhat. És végsősoron mégsem leszel egyedül, hiszen kisbabád pocakodban ott mosolyog majd Veled.

 

 

Életed képei

 


A mai rohanó világ ellenére a modern technikai eszközök segítségével már szinte mindent megörökítünk. Miért pont ezt a csodálatos időszakot ne örökítenéd meg?

Olyan gyorsan el fog múlni ez a 9 hónap, hogy észre se veszed. Hétről hétre fényképezheted magad, hogy lásd és kövesd a változást.

 

De egy műtermi fotózás teljesen más élmény lesz. Kiszakadva a hétköznapokból, erre az alkalomra hajat mosol, csinos ruhát veszel fel, kisminkeled picit magad – vagy mindezeket profik végzik el Rajtad.

Hihetetlen jó érzés lesz egy ilyen kreatív kismama fotózás és hidd el fantasztikus élmény lesz, mikor körülötted sürög – forog a stylist, fodrász vagy a sminkes. Ezekből a fényképekből később pedig hatalmas vászonképeket is nyomtathatsz, mely akár a babaszoba falára is felkerülhet majd.

 

Kreatív kismama fotózás - Személyes kedvenceink : 

 

1. Szentesi Ági, e-mail: szentesi.agnes@gmail.com, 1145 Budapest, Mexikói út 50. 2em./9
https://www.szentesiagi.com/


2. Drávecz Ferenc, Tamási,

info@draveczfoto.hu, https://www.draveczfoto.hu/


3. Nyárádi Adri, +36 70 417 8417,

nyaradiadri@gmail.com

https://nyaradiphotography.hu/


4. Balázs Enikő, Siófok, +36 (30) 300 14 12

info@enikofoto.hu

http://www.enikofoto.hu/


5. Lakasz-Nagy Ágnes

info@agography.hu

http://agography.hu/


6. Máté Bea, Veszprém

 +36 (30) 520-2321

matebeafoto@matebeafoto.hu,
https://matebeafoto.hu/


7. Szoboszlai Kriszti,

+36 70 60 10 780

szoboszlaikrisztifoto@gmail.com
https://szoboszlaikriszti.hu/


8. Juhász Anikó,

+36-20/577-9934,

Duthweiler Ferenc,

+36-70/362-7974,

info@rawphoto.hu
http://rawphoto.hu/kismama-foto-pecs


9. Fitos Ildikó, Debrecen,

+36/30/540-3007

ANGELSFOTO@ANGELSFOTO.HU
WWW.ANGELSFOTO.HU


10. Maruszky Judit,

+36-20/998-0626

https://maruszky.com

1039, Budapest, Bocskai utca 18.


11. Írisz és Zoli,

+36 20 390 75 87

fenylabor@fenylabor.hu

https://www.fenylabor.hu/