Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Little Dutch babák

A Little Dutch a legkedveltebb baba márka, ami elképesztő népszerűségnek örvend a kisgyermekes családok körében. A puhábbnál puhább játékbabák valódi kincseknek számítanak, és évek óta hódítanak. 

A Little Dutch babákkal egyszerűen nem foghaszt mellé, minden gyermek imádja, élmény lesz a játék és az öröm!  

Rendezés:

Little Dutch rózsaszín babaház

Külső raktáron
41.990 Ft

Little Dutch Rosa baba - 35 cm

Külső raktáron
6.690 Ft

Little Dutch Jake baba - 35 cm

Külső raktáron
9.190 Ft

Little Dutch Evi baba - 35 cm

Külső raktáron
6.990 Ft

Little Dutch kempingezés játékszett

Külső raktáron
12.690 Ft 10.990 Ft

Little Dutch Jim baba - 10 cm

Külső raktáron
3.490 Ft

Little Dutch Jim baba - 50 cm

Külső raktáron
10.490 Ft

 

Little Dutch babák - Rosa, Sophia és még sokan mások

 

A Little Dutch babák hihetetlen népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében, különösen a kisgyermekek számára. Egy röpke pillanat és gyermeked beleszeret Jim-be, Rosa-ba vagy Júliába :) A babázás és a rongybaba játék hosszú múltra tekint vissza, és sokak szerint ez a játék a klasszikus játékok egyik ikonikus képviselője.

A babák többféle formában és méretben érhetők el.  A rongybaba játékok színesek és vidámak, ugyanakkor egyszerűek, letisztult stílusban készülnek. Öröm lesz megölelni őket, hiszen elképesztően puhák!

 

 

Little Dutch babák, mint fejlesztőjátékok

 

A babázás, mint játék, nagyon fontos szerepet játszik a kisgyermekek fejlődésében, mivel számos készség és képesség fejlesztésében játszik kulcsfontosságú szerepet.

A Little Dutch babákkal gyermeked a babázás során  elsajátítja az öltözködés, az etetés folyamatát, és ezek segítségével a mindennapi élet számos folyamatát tanulja meg. A játékbaba kezelése és gondozása során a gyerek finommotoros készségei, kézügyességei és koordinációs képességei is fejlődnek.

 

 

Little Dutch babák - megérteni velük a világot

 

A babázás játéka segíthet a gyermekeknek megérteni a világ működését és a kapcsolatok fontosságát is. A Little Dutch játékbaba személyisége, tulajdonságai, viselkedése és igényei révén gyermeked tanulhat az empátiáról, az érzelmek felismeréséről, valamint a szociális készségekről is.

A babázás játéka lehetőséget ad a kisgyermekeknek a szerepjátékra, a fantáziálásra és a kreativitásra, amelyek mind fontos szerepet játszanak az érzelmi, szellemi és szociális fejlődésükben.

Összességében elmondható, hogy a babázás játéka sokféle készség és képesség fejlesztésében segíti a kisgyermekeket, és számos előnye van a gyermekek személyiségének előmozdításában.

A felnőttek szemében furcsának tűnhet az a visszafogott arckifejezés, amit a babák mutatnak. Azonban ez nem véltlen.

Pszichológiai kutatások bizonyították, hogy minél kevesebb mimika és gesztus látható a baba arcán a gyerekek felé, annál nagyobb tér nyílik a képzeletnek, és annál jobban fejlődhet a fantáziavilág. A kreativitás és más készségek optimális fejlődése érdekében elengedhetetlen a képzelet munkára fogása.

A bájos, ugyanakkor kevésbé kifejező arcok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy bármit elképzeljenek a játék során. Szomorú, vidám, vicces vagy akár dühös pillanatokat élhetnek át ugyanazzal a babával a játék során.

 

 

little dutch babák

 

 

A Little Dutch babák előnyei

 

A Little Dutch kizárólag  kiváló minőségű és szép dizájnnal rendelkező játékokat kínál gyermekeid számára. A Little Dutch baba kiváló választás lehetnek a gyermeked számára számos okból:

  1. Minőség: A Little Dutch babák minőségi anyagokból készülnek, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. A játékbabák kézzel készülnek, és részletesen kidolgozottak, így garantáltan hosszú ideig tartanak.

  2. Design: A Little Dutch babák szép, letisztult designnal rendelkeznek, amelyek az európai stílust tükrözik. A játékbabák ruházata és kiegészítői harmonikusan illeszkednek egymáshoz, így a gyermekek élvezhetik a játékot, és lehetőségük van kreativitásuk kibontakoztatására is.

  3. Fejlesztés: A Little Dutch babák segítenek a kisgyermekeknek a finommotoros készségek, a kézügyesség és a koordinációs képességek fejlesztésében. A játékbabák ruházatának és kiegészítőinek kezelése és cseréje segíthet a gyermekeknek megérteni a mindennapi teendőket.

  4. Kreativitás és szerepjáték: A Little Dutch babák lehetőséget nyújtanak a kisgyermekeknek a szerepjátékra és a fantáziálásra, amelyek nagyon fontosak a gyermekek szellemi és érzelmi fejlődéséhez. A játékbabák személyisége, tulajdonságai, viselkedése és igényei révén a gyerekek tanulhatnak az empátiáról, az érzelmek felismeréséről, valamint a szociális készségekről is.

  5. Fenntarthatóság: A Little Dutch babák környezetbarát anyagokból készülnek.  A gyártó fontosnak tartja a fenntarthatóságot, így a játékokat újrahasznosítható anyagokból készítik, és a csomagolásuk is újrahasznosítható.

 

A Little Dutch babák tisztítása

 

Harminc Celsius fokon problémamentesen moshatóak, így könnyedén hibátlan állapotba hozhatóak. Az anyaguk teljes egészében poliészter, míg tapintásuk rendkívül puha és kényeztető

 

 

Ha nehéz a választás, használd a webáruházunkban található korhatár-szűrőket, hogy könnyedén keresgélhess az életkornak megfelelő játékok között.

Ha további ajánlásokat, tanácsokat keresel, nézd meg blogjainkat. Rengeteg érdekes és hasznos információt találhatsz bennük, legyen szó akár termékajánlóról vagy a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról.

 Ha elbizonytalanodtál, kérd bátran személyes tanácsunkat, hívj vagy írj nekünk : Kapcsolat

Amennyiben valamilyen más típusú Little Dutch játékot keresel, akkor a Little Dutch főkategóriába itt tudsz visszalépni

 

 

little dutch rosa baba