Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ovis ágyneműinkkel gyerekjáték lesz az óvodai beszoktatás!

Ovis ágyneműinkkel gyerekjáték lesz az óvodai beszoktatás!
Óvodás lesz gyermeked, nem tudod mekkora az ovis ágynemű mérete? Nagy változás ez a család életében; sok esetben ez az első időszak, amikor anya és gyermeke először tölt huzamosabb időt külön. A lelki felkészülés mellett új kihívások várnak rád: össze kell állítanod gyermeked ovis felszerelését. Megkönnyítheted gyermekednek a beszokást az óvodába, ha vidám mintájú, pihe-puha ágyneműben aludhat; pont úgy, mint otthon. 

Ovis ágynemű méret és az ágyneműk előnyei 

Most lesz óvodás korú gyermeked? Esetleg idén ősszel már a kis barátaihoz megy vissza az oviba? Akárhogy is legyen, egy biztos: ovis ágyneműre szükségetek lesz az óvodában és otthonra is.

Ez az a kor, amikor gyermeked már kinövi a babaágyat és vele együtt a babákra méretezett kisebb takarókat is. A babaszoba átalakul gyerekszobává, a rácsok már rég eltűntek, és itt az ideje felfrissíteni a babaágyneműt is. 

ovis ágynemű fiú

 

Az ovis ágynemű mérete és kivitele

A különböző gyártók különböző ovis ágynemű méretet és huzatokat gyártanak. Ilyenkor bosszantó lehet, ha beleszeretsz egy ágyneműhuzatba, de neked nem akkora takaród és párnád van otthon. Nálunk nem kell ezen aggódnod, mert az összes ovis ágynemű mérete standard és egybe van varrva a töltettel: legyen szó takaróról vagy párnáról.

Miért jó ez neked és gyermekednek?

Tökéletesen tisztán tarthatod az ágyneműt, hiszen a huzatot a töltettel együtt mosod ki; így az atkáknak esélyük sem lesz megtelepedni. Már csak azért sem, mert minden óvodás takarónk antiallergén töltettel rendelkezik. Ha bármilyen allergiája van gyermekednek, nagyon fontos, hogy az ágynemű, amiben alszik mindig higiénikus legyen. Ovis ágynemű szettjeink prémium minőségű, rendszeresen tesztelt termékek: a töltet nem fog összecsomósodni a mosások során. Fontos szempont, hogy a takaró belseje ne csússzon le az egyik sarokba a sok mocorgás hatására. Hiába lesz takaró a gyermekeden, ha az nem melegíti. A kicsik még nem olyan ügyesek, hogy felrázzák maguknak az ágyneműt, pláne nem éjszaka. A precíz öltéseknek köszönhetően ennél a takarónál ez nem fordulhat elő: a huzat és a töltet úgy egymásra simul, mint a borsó meg a héja. 

ovis ágynemű uniszex

 

Nincs szükséged komplett ovis ágynemű garnitúrára? Ugyanezeket a fantasztikus mintákat és színeket megtalálod takaróink és párnáink között.

Mekkora a tökéletes ovis ágynemű méret?

Az ovis takaró mérete: 100 x135 cm

Az ovis párna mérete: 40 x 60 cm

ovis ágynemű lány

 

Különleges és egyedi fiús, lányos és uniszex minták közül válogathatsz. Ha jobban szereted az egyszerűséget és a letisztult színeket, akkor szívből ajánlom a kimagasló minőségű Velvet kollekció darabjait: ezek egyszínű, bársonyosan puha velvet anyagból készült prémium kategóriás termékek. Minden gyerekszobát gyönyörűvé varázsolnak. 

 

ovis ágynemű egyszínű velvet

 

Valószínűleg szükségetek lesz egy gumis lepedőre is, ami illeszkedik az óvodai ágyra, ne feledkezz meg erről se!

Nem vagy biztos benne, hogy mekkora gyerek ágynemű méretre van szükséged? Segítünk eligazodni!

Ovis ágynemű méret képpel:

ovis ágynemű méret

 

 

 

Kérdés esetén keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

Kapcsolat 

info@bubbaland.hu

06 20 411 58 41