Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pillangó párna árak

Formatervezett pillangó párna, amely megtartja a babád nyakát.  Kifejezetten ajánljuk utazáshoz és babakocsis sétákhoz, ahol a párna segít tompítani  a babád fejének rázkódását és a fékezések miatti akaratlan fejmozgásokat. Abszolút gerincbarát termék, nagyon puha és középen kellően lapos

Rendezés:

Pillangó párna, mely védi és körülöleli a babád fejét.

A pillangó párna hasznos kiegészítő az otthoni pihenésekhez, altatáshoz vagy akár pelenkázáshoz, de utazás vagy séta során is, védi-óvja babád fejét a kellemetlen rázkódásoktól, akaratlan mozgásoktól.

Már csecsemő kortól ajánljuk, mikor még babád nem tudja megtartani a fejét.

Hasznos segítség lehet például pelenkázáskor, hogy fejét egyenesen tartsa, ne tudjon oldalra dőlni hirtelen. A baba fejvédő párna a megfelelő pozícióban tartja a kisbaba nyakát, míg elvégzed a teendőket.

Pillangó párna, amely tökéletes társ utazához

A fejvédő párna kiságyba is tökéletes, de igazán hasznos kiegészítő utazás vagy egy séta során lesz, ugyanis ha épp nem kiváló minőségű járdán vagy úton sétáltok, bizony a legjobb rugózású babakocsik is rázkódnak, rázzák a babád fejét.

Ugyanez igaz az autós utazásokra, ha az autó rosszabb úton halad, a hátul ülők bizony megszenvedik, különösen, igaz ez a kisbabákra.

Még a legjobb babakocsik sem rendelkeznek tökéletes rezgéscsillapítóval, így bizony valamilyen szintű rázkódás elkerülhetetlen.

Pillangó párna autós ülésbe, hordozóba és mózesbe is 

Ezen okból kifolyólag mind a babakocsiba, hordzóba, illetve az autós hordozóba is könnyen rögzíthető a párna. A babakocsi párna pont azt a funkciót tölti be, hogy megvédi a bababuksiját az akaratlan mozgástól, rázkódástól.

A baba fejvédő párna további előnye, hogy anyagának köszönhetően elvezeti a baba hajáról és tarkójáról a felgyülemlett izzadságot, ezzel kellemesebb érzést kelt számára.  

Pillangó párna anyaga

A párna 100%-ban természetes és bőrbarát pamut anyagból készült.

Pillangó párna mosása, tisztítása

Mosógépben mosható, max. 30 fokon, finom mosási programon, max. 800-as fordulaton centrifugázva. Csak a bambusz és pamut részek vasald. Tilos fehérítőt használni és ne tedd szárító gépbe.