Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Nagyítás
Kép 1/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Kép 2/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Kép 3/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Kép 4/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Kép 5/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Kép 6/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
Kép 7/7 - Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys

Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys

9.710 Ft
Menny.:db
Akár már másnapra! Szállítási információk
Kiegészítő termékeink
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.199 Ft
Várható szállítás: 2024. április 24.
Gyártó: BS Toys

Játssz a szivárvány minden színével! A kártyán látható mintát kell helyesen kiraknod síkban vagy térben. Gyakorolhatod egyedül is, de sokkal motiválóbb gyorsasági társasjátékként játszani. Akinek előbb sikerül teljesítenie a feladványt (helyesen!) megkapja a kártyát. A végén pedig az lesz a győztes, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze a játék során.

Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 195
Szivárvány ívek - Fajáték - BS Toys
9.710 Ft

Leírás és paraméterek

Játssz a szivárvány minden színével!

A BS Toys minőségi fából készült fajátékaival garantáltan nem fogtok unatkozni!

A Szivárvány ívek társasjáték egy izgalmas készségfejlesztő játék, amely már 6 éves kortól sikerélményt nyújthat a gyermeknek. Feladatotok az lesz, hogy miután mindenki megkapta a különböző ívekből álló kezdőkészletét húztok egy kártyát a pakliból. Ezután mindenki megpróbálja minél gyorsabban kirakni az adott feladványt. A kártyákon található pöttyök jelzik a nehézségi szinteket, így a könnyebb kártyákat választva kisebb gyermekeket is bevezethetünk a játékba. A kihívásokat térben vagy síkban kell elkészíteni, ami nehezíti a feladatotokat. A különleges játékelemeknek köszönhetően akár ti is találhattok ki új szabályokat vagy játékmódokat. Ezek a színes elemek beindítják a gyermekek fantáziáját és rögtön építésre, pakolászásra invitálják őket.

Kiváló lehetőség a térbeli-síkbeli érzékelés fejlesztésére, akár intézményi vagy otthoni keretek között. Emellett a gyermeknek szüksége lesz figyelmére, koncentrációjára és persze gyorsaságára is egyaránt. Az elemek összeillesztése, egymásra pakolása fejleszti a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt.

Fejlesztő pedagógus tapasztalata a játékról:

"A minősége tökéletes, a színek élénkek, könnyen differenciálhatóak, a kicsi figurák pedig igazán cukik.
Tipikus és atipikus fejlődésmenetű gyermekek esetében is jól használható.
A gyártó 5 éves kortól javasolja, ami véleményem szerint is reális, de megmutathatjuk már kisebbeknek is.
Mi mindenre van hatással:
- vizuális figyelem és differenciálás
- síkbeli és térbeli téjékozódás
- rész-egész észlelése
- koncentrációs, kitartás
- finommotorika
- mondatalkotás (Külön kiemelve a viszonyszavakat)"

A játék tartalma:

  • 40 feladatkártya, 80 feladvánnyal különböző nehézségi szintek
  • 4 szett félkör elem különböző színekben

Elemek méretei:

  • 9 x 4,5 x 0,9 cm
  • 1,5 x 0,8 x 0,9 cm
  • 6,5 x 3,3 x 0,9 cm
  • 4 x 2 x 0,9 cm

6 éves kortól ajánlott.

Színes fajátékok a természetesen színpompás örömökért

A színes fajátékok mellett számtalan érv szól, amit érdemes ismerni, mielőtt belecsöppenünk ebbe a világba. Az első és talán legfontosabb előny, hogy jóval biztonságosabbak a színes fajátékok a műanyag társaiknál: nincs benne akkumulátor, nincsenek műanyagok, nincsenek káros festékek, méreganyagok vagy lenyelhető apró kellékek. Ebből következik, hogy a fajátékok sokkal jobban bevonják a gyerekeket a játékba, hiszen nem elég megnyomni egy gombot, fel kell fedezni az adott játék sajátosságait és ki kell tapasztalni annak működését. De persze a környezetvédelmet is az előnyei közé lehet sorolni. A színes fajátékok csak és kizárólag biztonságos festékeket és olajokat tartalmaznak, így akkor sincs baj, ha a gyerkőc beveszi a szájába őket. Maximális biztonság, színpompás örömök.

Ezért hasznosak a fa társasjátékok

A fa a legtermészetesebb anyag, amiből játék készülhet, időtálló, gyönyörű. Fa társasjátékaink minden esetben kiváló minőségűek, és nemcsak szépek, szórakoztatóak, de fejlesztenek is. Nincs is jobb időtöltés közösen a családban, mint egy szórakoztató és egyben fejlesztő társasjáték végigjátszása. Gyermekeink nem csak magukra a játékokra fognak emlékezni később, hanem a szuper együtt töltött pillanatokra is. Már csak ezért is megéri társasjátékokkal játszani, nemde?

Ajánlott korosztály: fa játékok 5-6-7 éveseknek

Ebben az életkorban nagy kincs, ha a gyermek az ügyesen megoldott játékfeladatok által erősíti önbizalmát és bátran ismerkedik új és újabb helyzetekkel. A most megszerzett hit önmagában, képességeiben erős védőbástyaként öleli körbe az iskolába lépés pillanatában. Ebben a korban már előtérbe kerülnek a kreatív játékok, de persze a kézügyesség és logika is fejlesztés alatt áll.

Rendeljen a Játékliget fajáték webáruházból!

A Játékliget mögött elsősorban gyermekeiket nevelgető, szeretgető szülők állnak, nem pedig megrendeléseket teljesítő robotok. Hisszük, hogy a gyermekjátékok nem csak egyszerű tárgyak, amik lefoglalják, jobb esetben fejlesztik a kicsiket, hanem olyan meghatározó "élménycsomagok", amik az egész család számára maradandó emlékeket okoz, pláne gyermekeink esetében. Lemerjük fogadni, hogy Te is emlékszel a kedvenc gyerekkori játékaidra, pedig annak már hány éve! Ezért nem mindegy, hogy mivel, mikor és hogyan játszik gyermekünk - mi tényleg csak a legjobb és legbiztonságosabb játékokat forgalmazzuk. Játékainkat gyerekeink és általuk mi is egytől-egyig kipróbáltuk, osztatlan örömet szereztek, ezért merjük őket ajánlani mindenkinek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.