Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

utazás babával

Nézd meg ezeket a népszerű Blog bejegyzéseket is

Babával a nyári kánikulában

2021. 06. 14. 00:00:00

A kánikula, a napokon át tartó 35-38 fok, a fülledt éjszakai hőmérséklet nem csak a felnőtteket viseli meg, hanem a babák szervezetére is hatással van. Mit tehetsz, hogy könnyebben viselje át a hőséget gyermeked?

A leghasznosabb 10+1 babakocsi kiegészítő

2020. 08. 26. 23:35:00

A babakocsi nélkülözhetetlen, hisz ebben tudjuk sétáltatni, magunkkal vinni a picit. Már a vásárláskor valószínűleg sok mindennel felszerelt a kocsi, de érdemes végig gondolni, milyen egyéb praktikus babakocsi kiegészítők közül lehet választani.

Utazás babával / gyerekkel

2020. 07. 22. 00:00:00

Egy utazás babával, gyerekkel álom is lehet, és rémálom is! Sok dolog szól mellette: mivel sokat alszik, ezért könnyen magunkkal vihetjük. Az is nyomhat a latban, hogy sok repülőjáratra ingyen szállhatunk fel a 3 év alatti gyerekkel. Ugyanakkor mindenki találkozott már repülőn, vonaton szakadatlan síró, nyugtalan babával, ami - valljuk meg - se szülőként, se utas társként nem kellemes. 

A 4 kedvenc nyári babatakaró bambuszból

2020. 06. 30. 08:26:00

A nyári hőség igencsak megterheli a babákat, többet izzadnak, és mivel jóval érzékenyebb a bőrük, mint nekünk felnőtteknek, nem mindegy milyen anyaggal érintkezik. A nyári szezon nagy slágere - a bambusz takaró már jó ideje töretlen népszerűségnek örvend az anyukák körében.

Itt a kánikula, eljött a nyári babatakarók ideje!

2020. 06. 23. 13:56:30

Idén megviccelt minket az időjárás, és eddig nem sokat tudtunk a nyárból kiélvezni, viszont egykettőre berobbanhat a kánikula, így jobb előre felkészülni rá. Egy leheletvékony babatakaró kötelező és multifunkcionális darab kánikulában. Nem is gondolnád, milyen sokféleképpen ki tudod használni; meg fogsz lepődni!

Szükséges a babakocsi betét?

2020. 05. 26. 08:10:00

Ha már van gyereked, vagy láttál már sport babakocsiban üldögélő majszoló, „enyhén” koszos kisbabát, akkor el tudod képzelni, miért van legfőképp szükség rá....A babakocsi ülésbetét egy praktikus és univerzális kiegészítő a sport babakocsiba. Használata attól az időszaktól javasolt, amikor már a babád kinőtte a mózeskosarat, vagy a hordozót. Na de miért jó még ezen kívül a babakocsi betét? Mutatjuk!

Nyaralás babával - kötelező apróságok

2020. 06. 10. 00:00:00

Nyaralás babával! Nagyon sokszor hiába a több napos felkészülés, a mindent végig gondolás, a nyaralás első 10 percében kiderül, hogy otthon felejtettünk valami létfontosságút. Természetes, hogy bepakoljuk mindazt, ami a pici ellátásához szükséges, de van egy-két apróság, ami csak útközben derül ki, milyen jó ha van. 

Pillangó párna mire jó ? - tippek és tanácsok

2020. 04. 10. 00:00:00

Pillangó párna mire jó? Biztos átfutott az agyadon már Neked is! A pillangó párnának a speciális kialakítása miatt rengeteg előnye van. Nagyon sok olyan helyzet adódhat, amikor jó hasznát láthatod, mutatjuk ezeket a helyzeteket.