Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zenélős játék

Vidám formájú, puha zenélő játékok. A kellemes dallam megnyugtatja a kisbabát, ugyanakkor leköti a figyelmét is. A színes mintákat érdeklődéssel fogja nézegetni. A zenélő játék fejleszti az érzékszerveket. A La Millou termékek kiemelkedő tulajdonsága, hogy mosógépben mosható, könnyen tisztán tartható

 

Rendezés:

 

Egyedi Zenélő játék - La Millou 

 

Az újszülött kisbaba a születését követő hetekben még a nap nagy részét alvással tölti. Abban a pár órában amikor ébren van, akkor vagy az öledben pihen békésen vagy pedig a kiságyban, egy helyben fekve nézelődik. Még ha azt gondoljuk is, hogy nem sokat fog fel a világból, ő nézelődik, és minden zajra felfigyel.

A látása ekkor még nem fejlődött ki teljesen, homályos foltokat és csupán 25-30 cm-re lát, de már megkülönbözteti a hátteret az emberektől.

 

A hallása viszont már teljesen ki van fejlődve, ezért az első időkben elsősorban a hallására támaszkodik jobban.

Fontos, hogy ekkor már ingerek érjék, amelyek segítik fejlődését, erre a fehér zaj vagy egy kellemes dal kiválóan alkalmas.

A zenélő játékot a kiságy fölé is kötheted vagy a rácsra is rögzítheted a szalag segítségével. Zenélés közben több érzékszervre is hat, a kellemes zene a hallását fejleszti, a színes minta a látását, míg a puha, bababarát anyag a tapintását. 

 

 

Zenélő játék - segítség a látás fejlesztésében

 

Játékaink csodás színekben és mintákkal rendelkező egyedi darabok, amely könnyen megragadhatja babád figyelmét, ha elég közel van hozzá. Ahogy írtuk is az újszülöttek látása az első időszakban még nem tökéletes, de 25-30 cm távolságból, a kiságyra rögzítve elég közel van hozzájuk, hogy észrevegyék a kontrasztokat, formákat.

A pár hetes babáknak az erősebb színű, kontrasztosabb darabokat ajánljuk, míg a pár hónapos babák számára - akiknek már kifejlődött a látásuk - nyugodtan választhatod a halványabb, pasztell színű darabokat.

 

 

Zenélő játék - Segítség a hallás fejlesztésében

 

A legtöbb gyerekeknek készült játék bugyuta, néha kifejezett idegesítő dalt játszik, főleg a gyenge minőségű kínai darabok. Ezek a hangok ahogy bennünket se, a babát se fogják megnyugtatni, sőt kifejezetten fel is idegesíthetik ,amelynek csak sírás lesz a vége.

A La Millou zenélő játék esetén a Beatles egyik legnagyobb slágerét választották, a Hey Jude-ot , amely garantáltan elnyeri majd mindkettőtök tetszését és nyugtató lesz számotokra.

 

A dalba itt tudsz belehallgatni:

https://www.youtube.com/watch?v=mQER0A0ej0M

 

 

Zenélő játék - Segítség a tapintás fejlesztésében

 

Ha már a baba pár hónapos, elkezdi a kezével is felfedezni a világot. Nyújtózkodik, szeretné a kis ujjaival is megtapintani a környezetét. A zenélő forgó puha anyagból, baba- és bőrbarát textilből készült, amely semmilyen veszélyt nem jelent a baba számára.

Az erős megkötőkkel fixen a kiságyhoz tudod rögzíteni a játékot, így nem tudja lerántani azt. 

 

 

Zenélő játék extrák 

 

Egyedülálló módon ez a felhúzós zenélő játék a mosógépben is mosható! Miért fontos ez? Óhatatlanul is történhetnek kisebb balesetek, ami szükségessé teszi a mosást, azonban egy elektronikával rendelkező terméknél ez elképzelhetetlen. Így a tisztántartás is nehezebb.

Ennél a terméknél ettől nem kell félned, nyugodtan bedobhatod a mosógépbe, garantáljuk semmi baja nem lesz! 

 

 

Zenélő játék anyaga

 

A zenélő játék teljesen biztonságos a babák számára, antiallergén töltettel van megtöltve, ami még az allergiás kisgyermekeknél sem okoz problémát. Kívül pedig OEKO-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező, prémium minőségű pamuttal van borítva.

 

 

Zenélő játék ajándékba

 

Ha egy különleges ajándékot keresel babalátogatóba vagy babaváró buliba, akkor bátran ajánljuk ezt a zenélős játékot, mert egyedülálló dallamával, és páratlanul szép mintájával garantáltan mosolyt csal az arcokra.