Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alvókák

Különlegesen cuki nyuszi alvóka, aki csak arra vár, hogy megöleljék! Nem túl nagy, így bárhová magatokkal vihetitek, tökéletes választás szundikendőnek is. A nyuszkó imád játszani, hozzád bújni, és akkor sem sértődik meg, ha meghúzod a fülét. Fogadjátok be, és gondoskodjatok róla szeretettel. smiley

Rendezés:

Alvóka, amely egy különlegesen cuki nyuszi szundikendő , ami csak arra vár, hogy megöleljék!

Ez a puha baba alvóka gyermeked kedvence lesz! Az alvóka babáknak nagyon hasznos, mert segíthet az elalvásban. A legjobb társ lesz, ha anya és apa nincs ott, hogy fogja a kezét. Olyan mint a szundikendő: ezt morzsolgatva kisbabád levezeti a feszültséget, így könnyebben fog elaludni. 

A nyuszi fülei, azaz a szundikendő részei hihetetlenül puha minky anyagból készülnek, mely selymes és kellemes érzés a tapintása, morzsolgatása. Szorongatásával gyermeked megnyugszik és segít neki az elalvásban.

Ez a plüss alvóka nem túl nagy, így bárhová magatokkal vihetitek, amire szükség is lesz, mert ő lesz babád legjobb barátja. A nyuszkó imád játszani, hozzád bújni, és akkor sem sértődik meg, ha meghúzod a fülét. Fogadjátok be, és gondoskodjatok róla szeretettel. 

Javasoljuk, hogy a szundikendőt kímélő programmal mosd, hogy sokáig megtartsa puhaságát.

Tipp : Érdemes beszerezni egyből 2 darabot, ugyanis ha elveszik, addig a sírás nem marad el, míg elő nem kerül az eredeti vagy egy pontosan megegyező!  :)

Babatextil keresés