Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Magunkról

Magunkról

Legjobbat a babának!

Kislányunk születése kapcsán ez az elv vezérelt minket, amikor megálmodtuk, és elindítottuk babaágynemű webshopunkat.

Azonban nem csak termékeink minőségében próbálunk pluszt adni a leendő szülőknek, Nektek. Eltökélt célunk, hogy amennyiben segítséget kértek tőlünk mint érdeklődő vagy visszatérő vásárló, egy pillanatra sem engedjük el a kezeteket. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján mindenben segítünk, bátran vezetünk végig az úton, egészen addig amíg 100%-ig nem leszel elégedett!

Nálunk alapkövetelmény, hogy minden termék az Európai Unió területéről származik, és a legkiválóbb minőségű ÖKO-TEX Standard 100 minősítéssel rendelkezik gyermeked biztonságának érdekében. Mert a minőségből nem engedünk!

Ami azt illeti, miért épp neked kellene lemondanod a hihetetlen puhaság luxus élményéről? Ezért is a webáruházunk kínálatával nem az olcsó és rossz minőségű termékekkel szeretnénk versenyezni. Nem az a célunk, hogy ráerőszakoljuk a silány minőségű termékeket a vásárlóinkra. Nálunk korrekt árakért a legjobb minőséget kapod!

Emellett szeretnénk igazán egyedi, élettel és vidámsággal teli kollekciókat kínálni, ami mégis nagyon stílusos, és a mai divattrendeket követi. Termékeink között megtalálsz mindent, ami a babakelengyéhez szükséges, de a nagyobb gyermekekről sem feledkeztünk meg.

Ráadásul nálunk nem ér véget a kapcsolat a vásárlással. Ha a későbbiekben bármilyen kérdésed adódna a felhasználással kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre akár telefonon, akár e-mailen, de már chaten is tartottunk tanácsadást. Filozófiánk, hogy mi anyák, tartsunk össze, támogassuk egymást mindenben!

HA PEDIG MÉGSE NYERI EL TETSZÉSED A KIVÁLASZTOTT KELENGYE, AKKOR SEM KELL AGGÓDNOD!

Ha nálunk rendelsz, biztos lehetsz abban, hogy a vásárlásod során pontosan azt a minőséget kapod, amire vágysz.

Előfordulhat azonban, hogy valamiért mégsem lennél megelégedve a rendelt termékkel, akkor nyugodtan küldd vissza, mi kérdés nélkül elfogadjuk döntésed. Ráadásul a kötelező 14 napos visszaküldési lehetőséget megtoldva plusz 16 nappal, nálunk 30 napig lesz időd visszapostázni a rendelt csomagot!

Nézz körül nálunk, és kényeztesd magatokat prémium termékeinkkel!

Legjobbat a családnak!

 

Judit és Laci

Babatextil keresés