Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért vagy jó helyen nálunk?

Miért csináljuk?

Hitünk szerint nem azzal teszünk jót neked, hogy eléd borítunk számtalan terméket, amelyek válogatása rengeteg időt és energiát emészt fel, hanem akkor, ha segítünk kiválasztani azt, ami neked és gyermekednek is a legjobb megoldás.

Ezért olyan kínálatot állítottunk össze, amely könnyen átlátható, megbízható és segítünk eligazodni benne.

Mindezt úgy akarjuk elérni, hogy:

  1. Hozzád, mint Nőhöz és Anyához szólunk. Érthető termékleírásokat készítünk, ami valóban segít a döntésben és a felhasználásban egyaránt.
  2. Ha bizonytalan vagy, E-mailben, telefonon vagy akár Messenger chat formájában is tudunk tanácsokkal segíteni Neked! Nem engedjük el a kezed ha kéred, akár a vásárlás során akár a felhasználással kapcsolatban is segítünk.
  3. Rendszeresen blogolunk a baba-mama témában, hogy mindig naprakész információkat találj a webáruházban. Folyamatosan buzdítunk rá, hogy kérdezz, kérdezz, kérdezz, és mi tényleg segítünk Neked! 
  4. Anyaként hiteles és megfelelő szakmai tanácsadás támogatást nyújtunk mindenkinek.
  5. A webáruházban csak olyan gyártók árucikkei vannak, amiknek a forgalmazásában már komoly tapasztalatunk van, így tudjuk mit adunk a kezedbe.
  6. Tudjuk, hogy probléma a baba-mama webshopok többségének átláthatatlan kínálata. Olyan termék kínálatot állítottunk össze, ami átlátható nagyságú, megtalálható benne a kiváló ár-érték arányú, és a legmagasabb minőségű megoldás is.
  7. Olyan felületet építettünk, ami egyszerűen használható, könnyen átlátható, és egy megrendelést két perc alatt le tud adni egy olyan felhasználó, aki vásárolt már korábban webáruházban.

És mit is csinálunk tulajdonképpen?

Webáruházat üzemeltetünk és segítjük a leendő és a már gyermekes anyukákat. Ehhez megbízható, prémium minőségű termékeket nyújtunk, melyekkel a legnagyobb biztonságban és kényelemben tudhatod babádat. Emellett blogolunk, ahol hasznos információkat adunk át az érdeklődőknek baba-mama témában.

 

Üdvözlettel : Judit és Laci

Babatextil keresés