Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Környezettudatosság és fenntarthatóság

Nézd meg ezeket a népszerű Blog bejegyzéseket is

Akinek gyereke van, annak egyáltalán nem mindegy, milyen jövő vár majd arra a kis emberre, akit mindennél jobban szeret.

Ezért is aggasztó, hogy egyre nyomasztóbb híreket hallunk a környezet állapotáról. Minden napra jut valami szomorú híradás, műanyagban fuldokló állatok, elszennyeződött, egykor gyönyörű helyszínek. 

 

Tudjuk, hogy egy ember, egy vállalkozás nem mentheti meg az egész bolygót. De minden kis dolog, amit megteszünk, hozzájárul ahhoz, hogy javítani kezdjünk a környezet állapotán. Minden műanyag zacskó, amit nem használunk fel, segít.

Nem csak azért, mert nem kerül a kukába, hanem mert le se gyártják, nem kerül mérgező melléktermék a levegőbe, vízbe. És lehet, hogy egy-egy zacskó nem tűnik úgy, hogy számítana, de képzeljük el, ha mind a 7 milliárd ember csak egyszer nem használ egy zacskót, nem dob el egy palackot… Az egész világ megváltozna. 

 

 

Pontosan ezért gondoljuk úgy, hogy mi is megtesszük a magunkét, és amennyire csak lehet, környezettudatosan csomagolunk, és igyekszünk elkerülni a műanyagokat, a nem újrahasznosítható csomagolásokat. 

A termékeink többségéhez jár egy kis vászon táska, a termék méretéhez igazodva. Ebben küldjük, és ez később is felhasználható, a termékhez hasonlóan egy sokoldalú, tartós holmi. 

 

 

Arra is kimondottan figyelünk, hogy a beszállítóink, sőt, még a futár cég is, akivel dolgozunk, odafigyeljen a környezetbarát hozzáállásra. A futár tasakok újrahasznosított anyagokból készülnek, a csomagolások újrahasznosíthatóak.

Nehéz megtalálni a az egyensúlyt a környezettudatosság és a biztonságos csomagolás, szállítás között. Ezért választottuk ezt a módszert, és reméljük, hogy nem csak a babamosolyhoz, hanem a Föld gyógyulásához is hozzá tudunk járulni.

 

Kérdés esetén keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

Kapcsolat 

info@bubbaland.hu

06 20 411 58 41

Bubbaland online bababolt - környezettudatos és fenntartható termékek boltja

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód